reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Rany licze na to wyeliminowanie jedzonka nocnego :tak::tak::sorry2:(Hubek nie pije mleka tylko kaszke kukurydziana na wodzie;-)) jak miło jest przesypiac nocki całe:-D

trzymajcie kciukasy za moje tłumaczenie:tak: własnie posłałam do wydawnictwa meila z gotowym tłumaczeniem i juz się boję:szok: pewnie po sprawdzeniu przez polonistkę to bedzie mnóstwo poprawek, ale ja czytałam to juz tyle razy, że błędów nie zauważam juz chyba, nawet męża zagoniłam do czytania, hihi, i troche poprawek wprowadził więc zobaczymy.... no oby sie udało:tak:

reklama
trzymajcie kciukasy za moje tłumaczenie:tak: własnie posłałam do wydawnictwa meila z gotowym tłumaczeniem i juz się boję:szok: pewnie po sprawdzeniu przez polonistkę to bedzie mnóstwo poprawek, ale ja czytałam to juz tyle razy, że błędów nie zauważam juz chyba, nawet męża zagoniłam do czytania, hihi, i troche poprawek wprowadził więc zobaczymy.... no oby sie udało:tak:
Trzymam kciuki:-) Nie będą mieli pewnie co poprawiać, skoro tyle razy to sprawdzałaś i Ty i mąż;-)

Witam
Noc do bani,Kubula z katarem nie potrafi spać,ciągle sie wybudz i wierci.
Niby lepiej,ale cos ma oczko z ropa,więc dzis do pediatry mykamy.Oby nam nie kazali siedziec w domu,bo idę na otwarcie nowego placu zabaw w przedszkolu.

Witam o poranku:-) (narazie słonecznym;-))

Rozalka zdrówka dla Kuby:tak: no co to za paskudztwo:baffled::confused: a może go przewiało na dworze jak te wiatry takie były silne:confused: Hubek jak wyjdzie na silnijeszy wiatr i sie nałyka powietrza to katar odrazu murowany:dry: ale szybko mu minęło

miłego dzionka:-)

witam przed obiadem :-D
u nas na pomorzu dziś ciepło ale wietrznie i jak wieje to zimno trochę a jak wyhdzie słońce to upał najważniejsze że nie pada.
miłęgo dnia kochaniutkie

Witam:tak:
U nas na południu ciepło, słonecznie i duszno.
Od wczoraj mam mega migrenę:-(.
T. musiał wyjechać na 3 dni a ja umieram i marzę o deszczu:baffled:
Anita zdrówka dla Kubusia:tak:

reklama
Do góry