reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Powodzenia w wyborze decyzji - tak naprawde to tutaj jest duzo fajnych domow do wynajecia-tylko wybierac.
Myśleliśmy o tym nowym osiedlu Esker Hills;-) Lokalizacja świetna, domy można znaleźć w przystępnych cenach. Nam chodzi głównie o to, żeby wybrać coś fajnego, gdzie będziemy mogli zostać dłużej niż rok - mam nadzieję. Myślimy, że może Victor mógłby pójść tam do szkoły, gdyby wszystko było w porządku, więc znowu patrzymy, gdzie są szkoły itp. Jeszcze mamy trochę czasu, a w ten weekend może uda się coś obejrzeć:tak:

reklama
Joasiu zdrówka dla babci oby to nic poważnego :-(

pogoda nie ciekawa dziś :baffled:

ja znów dzisiaj w trasę wyjeżdżam po raz drugi po zwolnienie i znów będę się pchać w korki :wściekła/y:

p.s. dziś dostałam pisemko że zasiłek rodzinny mam przedłużony do 31 października a nie do września jak kiedyś :tak:z dniem 1 stycznia to zmienili dobrze że to automatycznie przedłużyli bo nie trzeba jechać :sorry2:tylko strasznie szybko o tym informują :baffled:

Joasiek przykro mi z powodu babci....:-( życzę dużo zdrówka dla niej i sił dla was, bo wiadomo stres wielki w takim przypadku...:-(

Wolfia nie musze sie tłumaczyć;-) szef wszystko wie, bo to mój tata:-D a drugi to jego dobry przyjaciel od ponad 30 lat, więc tez wie co i jak:tak::-) i nie ma pretensji:-)

Gosia to dobra wiadomośc z tym zasilkiem:-) ale faktycznie system informowania do bani maja, ale co tam lepiej późno niz wcale;-)

czesc

zosia mi juz nie wymiotuje tak tylko jednorazowo;-)

Joasiek zdowia dla twojej babci,pewnie sie denerwujesz...

Gosia a tobie zycze małych korków :tak:

Wolfia no fajnie ze mCIE TAKIE plany o daleszej eukacji, zmiana miejsca, czasem zazdroszcze takiech przeprowadzek:) a czase sie ciesze ze mam jeden dom na cale zycie, chyba na całe:.

hejka
pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
siedzę sobie zawalona papierkami do awansu, piszę jakieś koszmarne sprawozdania i inne bzdety i aż mi się coś robi jak mam znów do kompa siadać hehe

ale jeszcze tylko do piątku i wakacje ufff
więc jeszcze trochę i wrócę do Was, póki co przeczytałam zaległości z jednego wątku i idę dalej stukać notatki do teczki
pozdrawiam cieplutko
hej, hej!
no to ja podobnie jak Wiśnia:eek:papierkowa robota, świadectwa, arkusze, wkładki do nagród, więc proszę o usprawiedliwienie, w sobotę się w końcu tu rozsiądę jak basza:tak:póki co zmykam:shocked2:

Rety jaka pogoda :crazy: raz pada, potem przestaje na chwilę, a potem znów pada. Zdążyłam już dziś 2 razy zmoknąć.
Wczoraj i dziś zaliczyłam wizyty u dentysty, w efekcie mam jeden ząb zaplombowany a drugiego się pozbyłam :ninja2: Pani zrobiła mi przegląd i mam jeszcze 4 zęby do robienia :eek: na szczęście to maleńskie dziurki.

my dziś mieliśmy turystyczny dzień byłam z małym w Słupsku ok 50km od mijego miasteczka ale w sumie nic specjalnego nie kupiłam. jedyne co się mega cieszę to gumowe spodnie na deszcz dla SZymka ale za to kurtki na deszcz nigdzie nie dostałam. kilka zabawek do piachu i ogrodu w Realu bo mają teraz promocje.no i obowiązkowa raz w miesiącu wizyta w McDonaldzie na frytkach i kurczaczkach no i 1/2 hamburgera bez cebuli :-D już wie czego chce .
później wizyta u dziadków nad stawami - mają uroczy domek w uroczym miejscu muszę kiedyś powklejać kilka zdjęć naprawdę magiczne miejsce.no i do domu zlądowaliśmy o 19 a wyszliśmy o 11:30.
teraz chwila dla mnie i lulku.

spokojnego wieczoru kochane.

witam:-)

nareszcie słonko i zero chmurek (narazie przynajmniej;-)):-) odrazu lepiej na duszy...:-)

kolejna nocka bez jedzonka hubertowego, ale i tak o 5 musiał wyladowac u nas:confused2: ale do 6.50 pospał, jak musiaqłam wychodzic do pracy to sie obudził, ale poszedł na ugodę i wypuścił mnie dzis normalnie:-D

miłego dzionka babencje:-)

witam
wpadma tylko sie przywitac, cała rodzinka chorujemy ja z Patryczkiem na antybiotyku a Weronisia z tata narazie syropkami walczą ...ech te chorubska potrafia wykończyć:-(

reklama
Witam :-)
Dzisiaj pierwsza nocka znowu przespana ciągiem od 20 do 7 rano - jak dawniej :-):-):-) Ach żeby tak zostało....................... :sorry:
Dałam jej najcieńszą kołderkę z możliwych, dostała wczoraj mini wieżę do pokoju i puściłam jej ładne kołysanki do zasypiania, bo juz mnie psychicznie wykańcza to siedzenie u niej w nocy na podłodze w środku nocy i półgodzinne śpiewanie, żeby zasnęła.... i pomyślałam sobie, że jak się znowu obudzi w środku nocy to jej kołysanki zapodam. Może to ta magia kołysanek tak zadziałała? Ale dzisiaj mogę powiedzieć, że się wyspałam :tak:

A babcia w szpitalu, będzie miała rozrusznik ale teraz czuje się ok, miała ciśnienie 55/30 i zasłabła od tego na ulicy.

Do góry