reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
WITAJCIE NOWE MAMUSKI!ALE FAJNIE,ZE NAS TAK CORAZ WIECEJ JEST!
SLUCHAJCIE JA NADAL NIE AMM ZADNYCH OBJAWOW CIAZY!CHYBA MOZNA SIE CIESZYC,CO?TO JUZ PRAWIE KONIEC 7 TYGODNIA,A MOZE TO DOPIERO SIE ZACZNIE NIEDLUGO???

Bogda mi tak naprawdę zaczęło być niedobrze 2 dni temu i póki co z dnia na dzien oraz gorzej, ciekawe czy uda się uniknąć punktu kulminacyjnego ::)

Witam wszystkie lutowe mamusie:) Ja tez jestem lutowka, tylko ze 2006:)
Zycze Wam duzo,duzo radosci:)
Bede do Was wpadac i podgladac co u Was i Fasoleczek slychac:)
Pozdrowionka

Mam na imię Magda, mam 26 lat. Po dwuletnich staraniach o dzidziusia wkońcu się udało- jestem w 6 tygodniu ciąży  :-) Termin mam na 21-02-2007. Pozdrawiam wszystkie mamy :-)

czesc dziewczyna jestem tu dzisaj pierwszy raz jak sie robi te suwaczki?
no ja tez mam termin na 12 lutego pozdrawiam wszystkieprzyszle mamy :D

madzia kliknij na któryś z suwaczków ustaw sobie daty a potem wejdz na twoje konto (u góry) dalej dane publiczne w podpis wklej "kod" suwaczka i kliknji zachowaj zmiany i powinno być ok ;)

no udalo mi sie zrobic suwaczek wreszcie och dziewczyny jutro ide na usg mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo mam jakies zle przzeczucia to moja druga ciaza ale przy pierwszej nie czulam sie az tak zle mam czeste bole podbrzusza pozdrawiam kochane lutowki :)

reklama
Do góry