reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wielkie gratulacje dla wszystkich lutowych ciężarówek!!!!! a tak niedawno bo w lipcu ubiegłego roku ja dowiedziałam się , że jestem w ciąży, a mój synuś ma już prawie 3 miesiące ;D ;D ;D wszystkim Wam życzę powodzenia i spokojnych, zdrowych, donoszonych ciąż i oczywiście lekkich porodów bez komplikacji mimo, że pewnie wydaje Wam się to bardzo daleką perspektywą ;)

reklama
hej, mamy lutowe, ciesze sie, ze nas tak duzo :)

chyba dolacze, chociaz na 100% jeszcze nie wiem, bede sie chwalic we wtorek, powizycie u lek.

dla mnie jest to szok, bo mam juz w domu mala dzidzie, taka 6-miesieczna ;D ale mysle, ze sobie poradzimy z mezem, chociaz zaskoczeni bylismy ostro. No nic, trzymajcie kciuki za wtorkowa wizyte, zeby wszystko bylo ok, troche sie martwie, bo jeszcze nie wydobrzalam po porodzie i chyba przyplataly sie jakies problemy z tarczyca.
b sie ciesze, ze sa tu mamusie, ktore juz maja dzidziulki, jakos mi razniej ;D

pozdrawiam serdecznie wszystkie mamulki i gratuluje :) :) :)

dzień dobry wszystkim przyszłym mamom :laugh:
jestem tu po raz pierwszy i na pewno nie ostatni, bo też chciałabym przyłączyć sie do armii przyszłych mam lutowych2007.
to moja pierwsza ciąża i pewnie jak każda mama przepełniona jestem redością jak i strachem o tą kruszynkę. Mam nadzieję ,że będę mogła liczyć na wasze wsparcie duchowe ;). Narazie pozdrawiam wszystkie mamusie i ich fasolki :D

reklama
dziękuję za powitanie na forum ;D
a propos dosyć długą chwilę walczyłam by zawieśić moja faslkę na suwaczku no i wreszcie się udało :laugh:
miałam już to szczęście by jak niektóre mamy zobaczyć soją fasolkęna usg, w 7tygi3dni była wielkości 0,99cm i serduszko biło jak szalone. mój mąż słyszał je aż w poczekalni. następna wizytę mam 19 lipca , już się nie mogę doczekać.pozdrawiam wszystkie niecierpliwe, niestety muszę uciekać, obowiązki domowe :p
Papa.

Do góry