reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witaj Sawa13 fajnie, ze nas tu coraz wiecej :) ja co prawda zadomowilam sie na grudniu, ale tu wpadam goscinnie, bo w koncu lutowka tez jestem :D

reklama
witam wszystkie mamuśki ::)
dziś mam dzień pełen pracy ale jak tu cokolwiek zrobić jak drugi dzień z rzędu boli cię głowa :-[......
może macie jakąś dobrą receptę na te dolegliwości bo staje się to nie do wytrzymania....jakby coś ciągle mi skakało po głowie :-[
a poza tym wszystko w porzadku zachwilę wybieram się na zakupy bo zarówno moja mama jak i teściowa mają dziś imieniny, niezła jazda co :p
pozdrowienia dla was i waszych fasolek :D

Witajcie kochane po weekend'zie!
Sluchajcie to moj(nasz)6 tydzien i 3 dzien a ja nie mam zadnych objawow ciazy!czy to normalne?
buzka dla nowych mamusiek!

Bogda jasne ze normalne w sumie to prawie całą ciążę możesz mieć znikome objawy ;D wszystko jest indywidualne...

Ja nie wymiotowałam ale małe mdłości miewałam jeść mi sie nie chciało do 5 miesiąca schudłam 1 kg a później było gorzej :-)

sluchajcie,a jak to jest z farbowaniem wlosow w pierwszym trymestrze i wogole w ciazy,mozna czy nie?

reklama
Czesc lutowe Mamusie!
Jestem tu po raz pierwszy wiec wybaczcie wszelkie potkniecia, troche sie gubie jak uzywac tego forum.
Z przyjemnoscia dolaczam sie do "Lutowych mam", z radoscia czekamy na nasza Fasolke.
Jutro czeka nas wielka chwila, po raz pierwszy zobaczymy sie z malym ludzikiem na usg ;D i moze nawet posluchamy jego serduszka ::)
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze "Brzuszki" :laugh:

Do góry