reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam nową mamusię :)

może rzeczywiście już czas zrobić listę, co??
i trochę rozruszać nasze lutówki? ja jestem chora i przez to nastrój nie za bardzo niestety :(

dzieki za gratulacje i mile powitanie :) ja mimo wielkiej radosci (dzidzius oczywiscie), z powodu fatalnego samopoczucia ktore nie opuszcza mnie od 4 tyg. zaczynam wpadac w czarna dziure. coraz czesciej zdarza mi sie myslec, ze gdybym wiedziala ze tak bedzie to bym sie nigdy nie zdecydowala. ale to tylko chwile slabosci. Na potworne nudnosci dostalam lignocaine do picica.pozatym ze gorzkie jak piołun to do tego nie pomaga. pozdrawiam lutowe mamy :) a z ta lista jestem za, dolaczylabym tez miejsce zamieszkania. rozpaczliwie poszukuje kogos z lodzi w kwestii lekarza (bo chyba musze zmienic) i szpitala.

na wymioty jest taki syropek Diphergan, jest tez w tabletkach. jesli chodzi o syropek trzeba wypić na czczo łyżke stolową (ja ciagnęłam z "gwinta" ;D), najlepiej zanim zaczna sie mdłości. w tym czasie jak piłam to tylko raz wymiotowałam, i to chyba dlatego ze za późno wypiłam, tzn wtedy jak już mnie muliło ::)
dobry jest tez imbir i vit B6

Dziewczyny co robicie w ten upal!jak Wasze fasolki?Ja juz nie moge, nie moge znalezc sobie miejsca zeby ochlonac!nawet prysznic kilka razy dziennie nie pomaga!
co za koszmar...

ja leze na tarasie ktory szczesliwie jest na polnocnej stronie. wiec slonca zero, do tego wieje. a ja tylko pije, leze, czytam i spie. i tak do wieczora. a moj potworek maly wysysa ze mnie wszelka energie.

reklama
lil kate to tak jak ja tyle,ze ja na swoim tarasie moge sie wylozyc dopiero poznym wieczorkiem-ale wtedy jest milo...tez jem,pije i spie na czytanie sie nie moge jeszcze zebrac bo oczy mnie mecza-nie wiem czemu-a obiecalam sobie nadgonic w czytaniu w to lato,no coz...na cale szczescie nie mam wymiotow,ale jak zaczyna mnie"mulic"to jem i czuje sie lepiej!ludek zabiera co najlepsze!malutki moj...

odpoczywajcie kochane, milej nocki Wam zycze, Waszym malenstwom i Waszym drugim polowom ::)tez...

Do góry