reklama
dzieki za gratulacje i mile powitanie ja mimo wielkiej radosci (dzidzius oczywiscie), z powodu fatalnego samopoczucia ktore nie opuszcza mnie od 4 tyg. zaczynam wpadac w czarna dziure. coraz czesciej zdarza mi sie myslec, ze gdybym wiedziala ze tak bedzie to bym sie nigdy nie zdecydowala. ale to tylko chwile slabosci. Na potworne nudnosci dostalam lignocaine do picica.pozatym ze gorzkie jak piołun to do tego nie pomaga. pozdrawiam lutowe mamy a z ta lista jestem za, dolaczylabym tez miejsce zamieszkania. rozpaczliwie poszukuje kogos z lodzi w kwestii lekarza (bo chyba musze zmienic) i szpitala.
Elżbietka
mother of two sons&angel
na wymioty jest taki syropek Diphergan, jest tez w tabletkach. jesli chodzi o syropek trzeba wypić na czczo łyżke stolową (ja ciagnęłam z "gwinta" ;D), najlepiej zanim zaczna sie mdłości. w tym czasie jak piłam to tylko raz wymiotowałam, i to chyba dlatego ze za późno wypiłam, tzn wtedy jak już mnie muliło :
dobry jest tez imbir i vit B6
dobry jest tez imbir i vit B6
reklama
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
lil kate to tak jak ja tyle,ze ja na swoim tarasie moge sie wylozyc dopiero poznym wieczorkiem-ale wtedy jest milo...tez jem,pije i spie na czytanie sie nie moge jeszcze zebrac bo oczy mnie mecza-nie wiem czemu-a obiecalam sobie nadgonic w czytaniu w to lato,no coz...na cale szczescie nie mam wymiotow,ale jak zaczyna mnie"mulic"to jem i czuje sie lepiej!ludek zabiera co najlepsze!malutki moj...
odpoczywajcie kochane, milej nocki Wam zycze, Waszym malenstwom i Waszym drugim polowom :tez...
odpoczywajcie kochane, milej nocki Wam zycze, Waszym malenstwom i Waszym drugim polowom :tez...