reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

To i ja sie witam:-)
Na chwilke bo na chwilke ale slad po mnie bedzie hihi....

Fajnie ze nie tylko ja mam braki w czasie;-)bo juz myslalam ze ja taka gapa niezorganizowana

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Nareszcie w domku:tak:,cięższa chyba o 5 kg od piątku:szok:.
Dzięki za kciuki,troche umiałam,trochę ściągnęłam:szok::rofl2::laugh2:.
Imprezy udane,portfel pusty(pękł nam tysiak:baffled:),ale jestem zadowolona:tak:.

Witam.
Ja już od ponad 2 godzin nie śpię :baffled: O 4. obudziło mnie chrapanie męża, potem Oli zaczęła się rzucać w łóżku (przyłożyła mi przez to w twarz ręką), także tak skutecznie mnie oboje wybili ze snu, że wstałam w środku nocy :szok: Eh, jak się wszyscy obudzą, to ja pewnie będę kompletnie nieprzytomna :crazy:

witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, ale bylismy uziemieni nie tylko przez pogodę ale i przez Hubka:-( - w piatek wieczorem dostał jakiegos mega kaszlu, a wczoraj wieczorem juz po nim ani sladu:eek: jakies takie dwudniowe chwilowe choróbska ostatnio:baffled::eek: no ale dobrze, że juz po, wczoraj była teściówka: osłuchowo ok, gardziołko ok :-) więc juz nie wiem co to było:eek:

Kasiad to faktycznie w srodku nocy wstałaś, nie zazdroszczę

miłego dnia:-)

Witam :-)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich lutowych dzieciaczków, oraz ich rodzeństwa, w dniu ich święta! :tak:

Witam;-)
całusy dla wszystkich dzieci dla tych malutkich i dla tych większych również:tak:
oj Kasia 4 rano:szok:to jak wszyscy wstana ty sie kładz z powrotem

hej mnie dzis dziecko obudziło zaledwie o 6 bo tak od paru dni 4.50 get up:sorry:
musze sie zwinac i pójsc na poczte wysłac paczki:baffled::rofl2:...aleeee sie chceeee:rofl2:

reklama
Dobry wieczor:tak::-)

Całuski dzieciaczki kochane.....

Ale mi dzisiaj fajnie dzien minal....po mimo ze w pracy...duzo ludzi bylo utarg ladny wiec ok:-p
Wuplata o xczasie.hihi wiec tez ok......
nowa kolezanka a raczej pani;-) tez ok......
urlop raczej tez bedzie jak mial byc wiec tez ok.....hihihi:laugh2:
Z Julcia szlysmy w deszczyku na pieszo do babci....normalnie jak ide 20 min. z nia BEZ WOZKA szlysmy godzine:szok:a to dlatego ze kazdy slimak ja interesowal, <musialam spiewac slimak, slimak pokaz rogi:-D> i kazdy robak byl taki fascynujacy ze moje dziecie obok nie moglo przejsc obojetnie.....
poranny spacerek mimo deszczu zaliczam rowniez do udanego...hihi
MACIE MNIE JUZ DOSC Z TYM OK????:rolleyes::ninja2:

Do góry