reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Dzięki za życzenia i Wam również życzę spełnienia marzeń w Dniu Matki :tak:

Ja zaraz lecę na spotkanie mam BB. Miłego dnia dziewczyny :happy2:

reklama
Hejo

Dziewczyny, radosnego Dnia Matki zycze WAm wszystkim :-):-):-)

20186_laurka5.jpg

Dzięki za życzenia i Wam również życzę spełnienia marzeń w Dniu Matki :tak:

Ja zaraz lecę na spotkanie mam BB. Miłego dnia dziewczyny :happy2:

Udanego spotkania KAsiu :tak::tak:

Dla Was również najserdeczniejsze życzenia Drogie Mamusie :tak:

Mnie dzisiaj Milenka powitała o 5:40 radosnym "Kocham Cię Mamo!" :-D

Witam:-) Ostatnio tylko czytam, bo nawet nie mam zbytnio czasu na pisanie:sorry: I to jeszcze, żeby najmłodszy tak absorbował mój czas, ale gdzie tam, Victor się na zbyt samodzielny robi i zawzięcie mi pomaga, przez co mam dwa razy więcej pracy:-p Pogoda nawet dopisuje (przynajmniej nie pada non stop), więc i na spacery chodzimy i siedzimy prawie całe dnie na ogródku:tak: Ach doba się za krótka robi:sorry:

kwiatki.jpg

Wszystkiego najlepszego Drogie Mamy:tak:

my byłyśmy o 12:00 na dworze wiec taki upał ze po pół godzinie zrobilo mi się słabo i musiałam wrócić do domu :sorry:Emilka za to ma kąpiel w misce na balkonie a właściwie już wyszła i rozlewa wszędzie wodę :-D przynajmniej spokój mam a ta cała szczęśliwa :sorry:

Hej Mamusie. Najlepszego dla Nas dziś :):):)
I obyśmy były dla naszych dzidziusiów takimi mamami, o jakich same marzyłyśmy.
Buziaki.

Ostatnia edycja:
Witam
najlepszego mamuski w nasze swieto!!!!
a mnie obudziły moje szkraby mocnymi usciskami i calusami i laurki dostałam i nawet tata Patryczka wierszyka nauczył:-)

Witam kochane mamusie:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!
A przede wszystkim dużo dużo radości z naszych pociech:tak:
Ja też dostałam prezent z samego rana: na śniadanie czekało na mnie musli z truskawkami, bukiecik konwalii i laurka przygotowana przez mojego szkraba :-D

reklama
Do góry