reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Do sypialni zamknij drzwi i nie pozwalaj psiakowi włazić do łóżka. Pies najwyraźniej nauczony przez teściową czuje się u Was swobodnie, ale Ty nie musisz tego akceptować.
Nasz pies (biggle) u nas włazi czasem na fotel, ma dużo swobody, ale u teściów wie, że jego poziom to podłoga/dywan i nie wolno włazić mu na kanapę. Myślę, że pies wcześniej czy później zrozumie co mu wolno a co nie na "obcym terenie".

Obawiam się, ze już za późno. Nie określiłam zasad na początku i już kilka razy w życiu to do mnie wraca z hukiem...
Dzisiejszego ranka obudziłam się z psem śpiącym "w nogach" łóżka, po mojej stronie.... A jak się kładłam leżał na swoim posłaniu. Wszedł na łóżko poprzedniego dnia, bo była burza, a on się aż trzesie, więc spał przy swojej pani.
Chyba musze zaakceptować obecny stan rzeczy i następnym razem na wstępie określić swoje zasady, bo bycie miłym wbrew sobie to nie jest w porządku. Nie chciałam zniechęcać teściowej i Barta, a teraz śpię z psem...........

reklama
Dobrywieczorek :-)
Dopiero teraz siadłam na tyłku, cały dzień bieganina z Milenką uczepioną mojej nogi. Porobiłam sporo w ogródku, trochę chatę ogarnęłam i padnięta jestem po tym weekendzie okropnie. Teraz popijam piwko i podczytuje co naskrobałyście :sorry2:

Witam :-)
Dziś wstałam bardzo wcześnie, bo w domu od wczesnego ranka rozgardiasz. Patryk idzie do szkoły na 7.10 a Paulina dziś wyjeżdża na tydzień na plener do Wielonka. Oliwce zdaje się nie przeszkadzać żaden hałas i smacznie sobie śpi.

Witam:-)

eż tan weekend szybko zleciał.....:dry: żeby jeszcze był idelany, ale co tam:baffled: dobrze ze chociaz wczoraj cieplutko było

Wiśnia zdrówka dla dziewczynek:tak:

miłego dnia dziewczyny:-)

Witam

ale ciezko mi przestawic sie ze to juz po weekendzie. Udanego dnia wszystkim zycze,
Gosiu, bedzie dobrze. Trzymam kciuki :tak::tak::tak:

reklama
Ale się nastałam na tym pobraniu krwi :baffled: nie płaciłam nawet dużo bo 47zł :tak: wyniki za 2 dni ciekawe co tam mi wyjdzie :szok:

Do góry