reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kasiad u nas tez wczoraj wieczorem zaczęło padaći pól nocy jeszcze padało, a od rana piękne słonko i ciepełko:-):tak::-)
szaro i zaczyna kropić :dry: byłyśmy właśnie na spacerku i musiałyśmy wracać pomału

a w nocy ale burza :szok: jak raz trzasnęło to mój na łóżku podskoczył ;-)

Dzieńdoberek :-)
U nas pogoda na razie ok, chmurzy się i pewnie będzie burza po południu.
Wczoraj byłam z Milenką na dniu otwartym w przedszkolu. Podobało jej się strasznie, aż nie chciała stamtąd wyjść i musiałam użyć podstępu.

hejka

strasznie dużo się działo ostatnio u nas, pewnie nie uda mi się nadrobić zaległości :zawstydzona/y:

Irtasiu gratulacje! Świetna wiadomość :-) i trochę więcej wiary w siebie proszę :tak:

:wściekła/y: ale się wkurzyłam na mojego psa ujadłam jak głupi na domofon nic nie słyszałam wiec odganiałam go nogą by poszedł do pokój bo chciałam go zamknąć i się wypierdzieliłam jak długa :wściekła/y: co za głupi pies :wściekła/y: chyba bardziej się przestraszyłam niż przewróciłam i uderzyłam ale cała latam :wściekła/y:

Oj Gosia:baffled:.Może sie połóż troszke i juz sie nie denerwuj:no:.

Rano bylismy z Jacentym na zakupkach na rynku,warzywka,owoce,mięsko i kwiaty:-):tak:.Musze cos im pogotowac,bo w weekend szkoła:baffled:.Na szczęście nie za długo:happy2:.
Zrobiłam obiad i już nie mam siły:no:.A jeszcze tyle roboty przede mną :baffled::blink::sorry2:.

Gosia dobrze, że nic ci sie nie stało:tak: nie denerwuj sie już:sorry2: tylko, jak radzi Tycia odpocznij troszkę:tak:

Tycia no to miłego gotowania:tak::-) pogotujemy rzem, bo ja też popołudniem gotowac będę dla Hubka. Dostałam świeżutką cielęcine to porobię mu na zapas i mielone i gulaszyk:-)

Witam:-)
Ja dzisiaj jeszcze tylko obiad skończę i wieczorem poprasuje i koniec moich prac domowych, bo posprzątałam wszystko już wczoraj:-p Po południu na drobne zakupy, bardziej po chemie, bo mi się płyny kończą i kosmetyki dla dzieciaków:tak: Jutro urodziny "bratowej" mojego męża, już się nie możemy doczekać, tak nam się nie chce tam jechać:dry: Ale mam nadzieję, że będzie miło:tak: W prezencie jak zwykle co:confused: Pieniądze:-p Teraz gdzie nie jedziemy to każdy chce w prezencie kasę, ale przecież samej koperty nie damy, więc i kwiaty kupujemy, albo coś na słodko;-)

Gosia dobrze, że nic Ci się nie stało:tak: Odpocznij i nie denerwuj się:tak:

Rosmerta, Tycia miłego gotowania;-)

Miłego dnia i weekendu Dziewczyny:-)

reklama
Do góry