reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) Oliver śpi, więc szybko ogarnę łazienkę i może na jakiś spacer nam się uda wyjść między opadami deszczu:dry: Potem obiad, mąż wróci z pracy i będę miała chwilę wytchnienia;-)

Miłego dnia:-)

Po spacerku,po przygotowaniu do obiadku,Kuba śpi,a ja siedzę na BB,he,he:-D,a pranie przy mnie czeka na prasowanie:confused:
Chyba też sie walnę z Kubulą spać,bo mnie muli.

Witam,:-)

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Gratulacje Irtasiu. :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam.
Dzień zaczął mi się bardzo wcześnie, o 5tej obudziło mnie rwanie ramienia. Ramię przestało boleć, ale ja już nie zasnęłam niestety :dry:

Oj, wspolczuje. Znam ten bol (niestety).

Witam

ja dziś miałam pobudkę 5:30 i tak wcześniej od 5:00 mnie muchy choler...budziły :wściekła/y::angry: myślałam że gdzieś dwie wleciały a jak zaczełam wybijać to chyba 8 sztuk :szok::-D
ja to mam problemy z rana:wściekła/y:

Witam się :-) U nas cały wieczór i pół nocy szalała burza, lało potwornie. Mój Tomek poszedł wieczorem do pobliskiego sklepu jak się chmurzyło, chciał zdążyć przed deszczem, ale biedak nie zdążył. Było oberwanie chmury i tak lunęło, że wrócił tak mokry, jakby go ktoś polał wiadrem wody. Z wszystkich ciuchów kapało, nawet majtki miał mokre hehe.
Dziś za to od rana słoneczko i upał.

Witam:-)

Kasiad u nas tez wczoraj wieczorem zaczęło padaći pól nocy jeszcze padało, a od rana piękne słonko i ciepełko:-):tak::-)

ech... jak dobrze, że dzis juz piatek i znowu weekend będzie:happy2: w tym ygodniu weekend wyjazdowy do Teściów i imprezki rodzinne i w sobote i w niedzielę

miłego dzionka

reklama
Do góry