reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
Dzień zaczął mi się bardzo wcześnie, o 5tej obudziło mnie rwanie ramienia. Ramię przestało boleć, ale ja już nie zasnęłam niestety :dry:

reklama
Witam:-)

Gosia ja bym nie szła do tego lekarza:no::no: znajdź innego na nfz, a patrzyłaś w tej przychodni na os.Marysieńki:confused: ponoć tamten lekarz jest ok, ale nie znam nazwiska ani nic. http://hipokrates.poznan.w.interia.pl/ ale najlepiej zadzwoń i zpaytaj o nzazwisko lekarza, bo może zaszły jakies zmiany, stronka chyba nie jest na bieząco aktualizowana

IRTASIA GRATULACJE!!!!!:-)

ciężko mi sie dzis wstawało, byli u nas wczoraj znajomi i posiedzielismy do 24, potem sprzatanko no a o 6.15 trzeba wstać do pracy... no ale fajnie było, zrobiłam koktajl z krewetek, obejrzelismy filmik, ogólnie miło:-)

miłego dnia dziewczyny i słonka:-) u nas narazie zachmurzone, w nocy lało, że ho ho:dry:

Ostatnia edycja:
Przede wszystkim to sie witam z Wami kobitki i chłopaczki;-):-)

Irtasiu WIELKIE GRATULACJE......!!!

Ja dzisiaj od ranka sama w domku, Jula pojechala z K. do mojej mamy a ja siedze i czekam az sie stolarz wyrobi z szawkami w korytarzu i w sypialni.....
I na 13 do pracy......
Kurcze caly dzien nie bede widziala niuni....wracam o 21 a ona juz spi...jutro na rano wiec tylko chwilka z rana jak bede ja ubierac i znowu nic do 16:no: buuuuu.

Rosmarta wiem która przychodnia i czytałam o tym ginekologu podobno też jakiś dupek co nie daje żadnych skierować i zwolnień :no: daje niby jak przejdzie się na gabinet prywatny :baffled:

chyba mam dość już czytania o tych lekarzach :sorry2: raczej zostanę przy swoim mam do niego 100% zaufanie i czuje się komfortowo jak do niego idę ...trudno drogi jest ale raczej wiecej dzieci nie planuję wiec ostatni raz tyle na niego wydam ;-)a czuję się u niego pewna o siebie i o ciążę i to chyba najważniejsze niż mam iść z obawą do kogoś innego i się stresować:zawstydzona/y:

...potem raz na rok sobie chodzić do niego mogę ;-)

reklama
Rosmarta wiem która przychodnia i czytałam o tym ginekologu podobno też jakiś dupek co nie daje żadnych skierować i zwolnień :no: daje niby jak przejdzie się na gabinet prywatny :baffled:

a to faktycznie dupek:baffled::dry: to faktycznie, jak masz sie u ginekologa stresowac to nie ma sensu szukac nowego, skoro u sowjego czujesz sie komfortowo:tak: to najwaznijesze, zebys nie musiała sie obawaic o swoje zdrowie i dziecko:tak:
a do kogo chodzisz tak w ogóle?:confused:

Do góry