reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
o myślicie dziewczyny iść czy nie :confused:
Fakt, opinie nie najlepsze:no: Ale jak nie pójdziesz, to się nie dowiesz czy naprawdę jest aż taki zły:sorry2: Myślę, że po jednej wizycie nic Ci się nie stanie, a Ty będziesz już miała jakieś swoje zdanie na jego temat:tak: Wiem, że nie jest miło być "królikiem doświadczalnym", ale czasem trudno to ominąć:sorry2:

Ja bym nie szła do lekarza, który ma negatywne opinie :no: Szkoda kasy i być może zdrowia.

kasy to może nie bo to na nfz

ale chyba raczej nie pójdę przez te opinię rozumiem 2-3 negatywne opinie nie kazdej kobiecie się dogodzi ale aż tyle :szok: wole nie być królikiem doświadczalnym i wolę sobie odpuścić jak ma mi coś wywinąć:sorry2:

ale chyba raczej nie pójdę przez te opinię rozumiem 2-3 negatywne opinie nie kazdej kobiecie się dogodzi ale aż tyle :szok: wole nie być królikiem doświadczalnym i wolę sobie odpuścić jak ma mi coś wywinąć:sorry2:
Rozumiem i myślę, że jednak dobrze robisz:tak: A może poszukaj jakichś innych lekarzy na NFZ. W końcu Poznań jest spory, więc ktoś dobry się znajdzie:tak:

Irtasia, będę trzymać kciuki dasz radę :tak:

Witam z wieczorka:tak:!
Irtasia ,trzymam kciuki.

Irtasia trzymam kciuki:tak: poradzisz sobie:tak::-)

irtasia trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!

irtasia kciuki zaciśnięte powodzenia:tak:

Irtasia powodzenia :tak: ......a jak kotki :confused:

Irtasiu, powodzenia, chociaz pewnie juz jestes po, ale wierze ze poszlo Ci wspaniale.:tak::tak:

Trzymałam kciuki za Ciebie Irtasiu, tylko dopiero teraz miałam czas żeby napisać:-p Idę odkurzać, prać, gotować:sorry2:

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Gratuluję z całego serca.Jesteś wielka !:-D

reklama
Do góry