rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Patri to straszne:-
-( tak mi przykro:-
-( oby podjęła słuszną decyzję....
trzeba wierzyć, że będzie dobrze....
trzeba wierzyć, że będzie dobrze....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że podejmie mądrą decyzję, że usunie ciążę. To bardzo trudna decyzja, ale to najrozsądniejsze...
Ja w swego rodzaju żałobie dziś.
Ale Wam miłego dnia i dużo szczęścia.![]()
Witam:-)
jakaś padnieta jestem, pogoda syfna, przygnebiajaca, czuje sie jakbym w łeb dostała![]()
nie chciałabym być na miejscu twojej kuzynki Patri i musieć podjąć taką decyzję....to strasznie trudne....
ale ja wiem, że świadomie nigdy nie usunełabym ciąży w przypadku takich podejrzeń, trzeba wierzyć że bedzie dobrze, że człowiek może czasem sie mylić.... Hubek tez miał mieć wodogłowie wg jednej mądrej pani doktor.... więcej nie poszłam do niej, nie wiem czy faktycznie miała takie podejrzenia czy chciała bym za miesiąc przyszła do kontroli i zapłaciła kolejną gruba forse za to badanie... nie myslałam o tym, Hubek urodził sie zdrowy:-) i to sie liczy...
wiem, że łatwo mówic, jak sie nie jest w takiej sytuacji, ale wiem, że nie zniosłabym mysli, że zabiłam dziecko i nie dałam mu szansy....:--
-( ech, niesprawiedliwe to zycie jest....