reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
zaspałam.... sniło mi sie, że na wakacjach jestem i nie chciało mi sie wstać

Huberta dopadł jakiś katar:-(, troche pokasływał wczoraj, pewnie przez to wietrzysko na dworze, ale w domu ciężko go zatrzymać jak widzi słoneczko na dworze, ale nocka w miare spokojna to mam nadzieje, ze do czwartku bedzie jak nówka, bo przeciez jedziemy nad morze.... więc MUSI byc zdrowy i już
Tycia zyczę, by wszystko sie udało po waszej mysli
powodzonka w przygotowaniach:-)
Kasiad, oby ból szybko zniknął i wrócił humorek!!!
miłego dnia dziewczyny
zaspałam.... sniło mi sie, że na wakacjach jestem i nie chciało mi sie wstać

Huberta dopadł jakiś katar:-(, troche pokasływał wczoraj, pewnie przez to wietrzysko na dworze, ale w domu ciężko go zatrzymać jak widzi słoneczko na dworze, ale nocka w miare spokojna to mam nadzieje, ze do czwartku bedzie jak nówka, bo przeciez jedziemy nad morze.... więc MUSI byc zdrowy i już

Tycia zyczę, by wszystko sie udało po waszej mysli

Kasiad, oby ból szybko zniknął i wrócił humorek!!!

miłego dnia dziewczyny
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny;-)
.
I ode mnie najlepsze życzenia dla Konradka,Damiana i Krzysztofa
.
Ja troche na ostatnią chwilę,ale załatwiłam kucharki,będą również pomagac mi w niedzielę.Mam więc nadzieję,że komunia nie będzie mi się kojarzyc wyłacznie z siedzeniem przy garnkach:-);-).
Miłego dnia

I ode mnie najlepsze życzenia dla Konradka,Damiana i Krzysztofa

Ja troche na ostatnią chwilę,ale załatwiłam kucharki,będą również pomagac mi w niedzielę.Mam więc nadzieję,że komunia nie będzie mi się kojarzyc wyłacznie z siedzeniem przy garnkach:-);-).
Miłego dnia

Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam. Ciepło i przyjemnie. Julcia zbuntowana. Ja spałam 6 godzin, troche mi mało. Ogólnie w głowie spokój. Spadam. Pa.
Miłego dzionka kobitki!
Miłego dzionka kobitki!
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Ja na razie tylko na chwilkę, bo muszę się jeszcze ogarnąć. Mały śpi, a Victor bajki ogląda. Będę później
Pa;-)
Miłego dnia Dziewczyny:-):-)

Miłego dnia Dziewczyny:-):-)