reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Nuska tez jestem cie:-) pokaż fotke

a tak w ogole witam, porzadki na całego Zosia brudas na ogorsku niesamowity ale jest szczęsliwa!

Musze zaraz jechac kupic jej buciki na wiosne bo w kozaczkach za goraco a nie mamy innych :no:

Słonce swieci achhhh cudnie, pierwsza wiosna w naszym domku ogrodzie .... tego mi było trzeba :-):-):-)

reklama
Witam wiosennie :-) Wiosna w pełni a ja choróbsko złapałam i siedzę w szaliku w pracy :baffled: Zapieprz ostatnio w pracy że hej a niby kryzys, w domu jak juz Milenkę położę i porobię co do zrobienia to o 22 padam na pysk, nie ma kiedy pisać na BB :baffled:

Ahhhhh w koncu wiosenna pogoda :-D w miare cieplutko na olku i sloneczko swieci :tak: dzis zaczynam pozadki :tak: a tak mnie sie nie chce :-p prawko zaczynam najprawdopodobniej za miesiac, o ile nic nie wyskoczy ;-)

i ja witam:tak:
Joasiek zdrowiej szybko.:tak::tak:
Kinia , Oliweczka udanego porzadkowania :-)
Nuska, pokazuj sie :tak::happy:
popieram:tak:
U nas tak cudnie, że w domu się nie chce siedzieć, moja mała tylko by na dworze biegała. W sumie to dobrze, bo nam czas szybciej leci i mamy mniejszą tęsknotę za A. Okazało się, że u niego wszystko ok, wczoraj nawet pogadaliśmy na skypie:-):szok:, kto by pomyslał, ze się to uda z drugiego końca świata, no ale jednak to jak najbardziej możliwe:tak:

Witam o poranku ;-):-)

no Karola to juz wiemy co Szymus dostanie od zająca;-):-D

jak to słoneczko na dworze moze miec wpływ na człowieka, jak taka wiosenka za oknem to nawet w pracy siedziec jakoś lżej:tak::-)

no Oliwieczka dzień matki dzisiaj masz czy jak;-):-D
my do fryzjera tez się wybieramy na 10 z Hubkiem obciąć tę jego czuprynę (musze się z pracy urwac na troszkę, ale szef juz pozwolił to luuzik)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Słonko wyglada super.
Rosmerta pokazuj nam Hubcia w nowej czuprymie i napisz jak sie spisał na fotelu fryzjerskim.
Oliwieczka ,ja mam jutro babskie popołudnie,juz zapowiedziałam mezowi.
Karola ,dzięki,podjadę do Lidla po jakieś słodycze dla męża chrześniaczki.
A gdzie resztę wywiało,coś nie ma Irtasi,Agusi...

Do góry