reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej
U nas tez Zosia budzi się około 3 w nocy i to chce herbatki to siku i tak nudzi przez jakis czas zanim pojdzie spać, a pozniej śpi rano do 9.oo
A ja mam wilekie sprzatanie, maż wczoraj zacierał sciany po gipsowaniu naszego przedpokoju, jeszcze wam go nie pokazywałam bo nie było czego
Ale mowie Wam ile mam białego nalotu wszędzie!:-(
w całym domu, jak czuje na rekach ten gips to az mi niedo
brze
U nas tez Zosia budzi się około 3 w nocy i to chce herbatki to siku i tak nudzi przez jakis czas zanim pojdzie spać, a pozniej śpi rano do 9.oo

A ja mam wilekie sprzatanie, maż wczoraj zacierał sciany po gipsowaniu naszego przedpokoju, jeszcze wam go nie pokazywałam bo nie było czego

Ale mowie Wam ile mam białego nalotu wszędzie!:-(
w całym domu, jak czuje na rekach ten gips to az mi niedo

Współczuje nieprzespanych nocek ....
Emilka obudziła sie 2 razy w nocy ale przychodziła do nas i od razu lądowała z powrotem u siebie ;-)
ach i dziś zdechł duży chomiczek Emilki :-( chyba wam nie pisałam że padły wszystkie małe z 2 tygodnie temu a teraz ten duży samica
Emilka idzie do nich i mówi "gdzie jest mój drugi chomik
" ...i w płacz
Robert wziął jej chomika maskotkę i powiedział że to on i jakoś jej przeszło ale pewnie nie raz jak zobaczy że go nie ma to będzie płacz 

Emilka obudziła sie 2 razy w nocy ale przychodziła do nas i od razu lądowała z powrotem u siebie ;-)
ach i dziś zdechł duży chomiczek Emilki :-( chyba wam nie pisałam że padły wszystkie małe z 2 tygodnie temu a teraz ten duży samica

karola-04
o buuuuuuuuu
może króliczek coś wymyśli na pocieszkę
;-)
a my już spakowani i oczywiście weekend u rodziców w gdańsku, a w poniedziałek na 15:00 idę na robienie kresek pernamentnych a co tam raz się żyje

za to rano znów z moim wrastającym paznokciem trzeba klamrę przesunąć.
oby pogoda byłę lepsza bo co będziemy robić- napewno trzeba zaliczyć jakiś zoologiczny i zobaczyć króliczki i rybki wieć godzina minie.
życzę udanego weekendu i do wtorku pa
może króliczek coś wymyśli na pocieszkę

a my już spakowani i oczywiście weekend u rodziców w gdańsku, a w poniedziałek na 15:00 idę na robienie kresek pernamentnych a co tam raz się żyje

za to rano znów z moim wrastającym paznokciem trzeba klamrę przesunąć.
oby pogoda byłę lepsza bo co będziemy robić- napewno trzeba zaliczyć jakiś zoologiczny i zobaczyć króliczki i rybki wieć godzina minie.
życzę udanego weekendu i do wtorku pa
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej dziewczyny!
ale się cieszę, że już weekend
ale się cieszę, że już weekend

Oliwieczka
dla mnie bez roznicy czy weekend czy wtore echhh
no ale słoneczkow wyszło :-)
robi się pogoda
no nic ide dalej sprzątać
rece mi juz wysychają
miłego dnia byebye
no ale słoneczkow wyszło :-)
robi się pogoda

no nic ide dalej sprzątać

rece mi juz wysychają

miłego dnia byebye
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
No tak Oliweczka, wiem coś o tym
Jak nie pracowałam to każdy dzień wyglądał podobnie, no ale teraz kiedy w tygodniu człowiek kręci się jak w kieracie, to na weekend czeka się jak na zbawienie