reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ja troszke poczytam co tam u Was i zmykam.......
Jestem juz sama z Julcia, mezus pojechal daaalekoooo:-(.....oby do poniedzialku....
teraz chwilke odpoczywam i ide do mamy...

Hej
U nas tez Zosia budzi się około 3 w nocy i to chce herbatki to siku i tak nudzi przez jakis czas zanim pojdzie spać, a pozniej śpi rano do 9.oo:szok:

A ja mam wilekie sprzatanie, maż wczoraj zacierał sciany po gipsowaniu naszego przedpokoju, jeszcze wam go nie pokazywałam bo nie było czego:tak:

Ale mowie Wam ile mam białego nalotu wszędzie!:-(
w całym domu, jak czuje na rekach ten gips to az mi niedo:baffled:brze

Współczuje nieprzespanych nocek ....:sorry2:

Emilka obudziła sie 2 razy w nocy ale przychodziła do nas i od razu lądowała z powrotem u siebie ;-)

ach i dziś zdechł duży chomiczek Emilki :-( chyba wam nie pisałam że padły wszystkie małe z 2 tygodnie temu a teraz ten duży samica :sorry2: Emilka idzie do nich i mówi "gdzie jest mój drugi chomik :confused:" ...i w płacz :sorry2: Robert wziął jej chomika maskotkę i powiedział że to on i jakoś jej przeszło ale pewnie nie raz jak zobaczy że go nie ma to będzie płacz :sorry2:

o buuuuuuuuu
może króliczek coś wymyśli na pocieszkę :tak:;-)

a my już spakowani i oczywiście weekend u rodziców w gdańsku, a w poniedziałek na 15:00 idę na robienie kresek pernamentnych a co tam raz się żyje :-D:-D:-D:-D

za to rano znów z moim wrastającym paznokciem trzeba klamrę przesunąć.

oby pogoda byłę lepsza bo co będziemy robić- napewno trzeba zaliczyć jakiś zoologiczny i zobaczyć króliczki i rybki wieć godzina minie.

życzę udanego weekendu i do wtorku pa

dla mnie bez roznicy czy weekend czy wtore echhh

no ale słoneczkow wyszło :-)
robi się pogoda :tak:

no nic ide dalej sprzątać :dry:

rece mi juz wysychają :baffled:

miłego dnia byebye

reklama
No tak Oliweczka, wiem coś o tym:baffled:Jak nie pracowałam to każdy dzień wyglądał podobnie, no ale teraz kiedy w tygodniu człowiek kręci się jak w kieracie, to na weekend czeka się jak na zbawienie:tak:

Do góry