reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Kurcze u nas dalej pochmurno, a ja coraz wecej pale drzewa w kominku ktore miało byc juz na przyszły rok.... jakby robiło się coraz zimniej :baffled:

Irtasia powodzonka! I spokoju zycze :tak:

Gosia a co robiłas tyle godzin na nogach? Czegos moze nie doczytałam :zawstydzona/y:

reklama
Oliwieczka byłam w pracy 2 dni ale taki zapieprz miałam że na nogi nie mogę :no: nie przyzwyczajona jestem do takiego chodzenia-biegania i to efekt :dry:kiedyś mogłam po 13 godzin dzienni pracować i mieć 4 dni wolne w miesiącu i nie czułam się tak jak teraz :szok::-D

dziewczyny a ja mam pytanie dotyczace pita czy wy juz dostałyscie z ZSU ? Bo sama juz nie wiem czy przyjdzie mi zerowy czy w ogole nie przyjdzie:confused:

dziewczyny a ja mam pytanie dotyczace pita czy wy juz dostałyscie z ZSU ? Bo sama juz nie wiem czy przyjdzie mi zerowy czy w ogole nie przyjdzie:confused:
Nie przyjdzie.
Oliwieczka nie przyjdzie :no::no::no: jeśli nie miałaś dochodów w 2008 roku to nic nie dostaniesz :no: wpisujesz same zera :tak:

ja już dawno PIT oddałam :tak:

Ja tak samo,w sumie po poście Tyci i Twoim Gosiu.:tak:

dzieki dziewczyny
cholera a ja zwlakam bo myslałam ze dostane z kwotą zerową :/ własnie maz na mnie czeka,:szok:

no to juz wiem na czym stoje, dziekuje Wam...co bym zrobiła be ztego forum:-D

reklama
Jazda dzis masakra juz z tym starym nigdzie nie jade nie krzyczal ale wszystko musi byc szybko szybko nawet jak zdeczka przychamowalam bo stal rowerzysta na srodku jezdni to mi kazal jechac normalnie a nie zwalniac bo niby rowerzysta sie popatrzyl w prawo a bo to malo przypadkow jest takich albo auto mi sie pchalo z prawej a ja mialam pierwszenstwo to ja znow zdeczka przychamowalam a on znow jedz jedz jak on rabnie to najwyzej nowe auto bedziemy mieli i sie cieszy i zreszta tyle rzeczy chcial mnie dzis nauczyc ze ja z nerwow jezdzilam gorzej niz ostatnio :baffled:

tak wygladaja nauczyciele
Fahrschule Lesiewicz
sympatyczni :sorry2:

Do góry