reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witamy :-) my na nogach od 6.30 :wściekła/y: nie wyspana jestem, do tego jeszcze halny i mzawka :angry: no wiosna po calosci :no: ide kawe zrobic moze sie obudze :baffled: milego dnia dziewuszki :tak:;-):-D

reklama
Ja też witam :tak:
KiniaG ja teraz dzień w dzień wstaję o 5:50 :-pbo zanim się Milenka obudzi to muszę napalić w kominku, można się przyzwyczaić, a dzień jaki długi przez to ;-)
Opuchlizna z buzi jakby troszkę zeszła, tak do połowy może.. mam nadzieję że zejdzie całkiem w ciągu kilku dni.
Własnie piję drugą kawę w pracy i staram się dobudzić.
Od przyszłego tygodnia wiosna (podobno) i temperatury +20, hura! :-)

Witam

u nas dzis tez jakos szaro, buro chociaz podobno cieplo. Weekend mielismy zabiegany - korzystalismy z pogody.
Irtasiu - powodzenia na jezdzie. I zdrowia dla Ciebie i dzoieciaczkow.:-)

A ja teraz szykuje Milce sniadanko i moze uda mi sie troche Was doczytac.

No i ja sie witam...

Necik nawet chodzi...hohho

no i zmykam na aerobic, nie chce mi sie w tą okropna pogodę, ale co tam - musze sie zrelaksować...

cześć laski
daaawno mnie nie było
mój szanowny pan mąż skręcił nogę i siedział w domu plackiem przed kompem od piątku... dzisiaj w końcu do pracy pojechał ufff

idę czytać co u Was

Irtasiu kurcze ależ te choróbska się uczepiły Was, no - zdrówka dużo!

ja tez sie na chwilke witam:-) Za oknem okropna sniezyca , wichura a my z Martusia jedziemy w gosci do kolezanki z dzidziusiem.Niestety jak na złość dzisiaj jestesmy bez auta, czekaja nas "tylko"3 przesiadki tramwajowo-autobusowe w jedna strone:wściekła/y:

reklama
cześć babencje:-D
u nas też napadało tego łupieżu i żadne środek nie pomaga by się pozbyć go choć na pół roku.
mój malec już ogląda Księgę Dzungli a raczej teleduski bo dama bajka jeszcze zdecydowanie za dłuuuuuuga, a ja kawkuję jeszcze chwileczkę.

do miłego

Do góry