reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Joasiek chyba mały bunt u was![]()
Jak to jest "mały" bunt to ja nie chcę wiedzieć, jak wygląda duży!!!!

Nadrabiam zaległości, ale jeden wieczór chyba nie wystarczy
Joasiek.. znam dobrze bóle głowy o takiej intensywności, ze ląduję w kibelku na długiej rozmowie.. u mnie zdiagnozowano migrenę. Tzn. inaczej.. nie zdiagnozowano niczego, więc podejrzewają migrenę. Dodatkowo biorę jeszcze pigułki, co podobno ma wpływ na ból głowy. Chyba czas abyś wybrała się do lekarza, na wszelkie wypadek. Trzymam kciuki, aby Twoje bóle okazały się przejściowe
Mysia zdrówka dla Filipka
A co u nas? Dostaję powoli fioła w Norwegii... nie wiem czy to przez ten brak światła, ciepła, zmęczenie zimą, ale brakuje mi słońca. Wkurzają mnie nieprzejezdne ulice, odgarnianie śniegu sprzed domu i jazda na łańcuchach, alkohol który przypomina paliwo rakietowe
Dobrze, że chociaż spędzam dużo czasu z Małgosią.. niestety wygląda to tak, że mijamy się z T. codziennie.. jak mam na rano, on ma na popołudnie, albo odwrotnie. Przez ostatnie dwa tygodnie udało nam się spędzić razem tylko dwa popołudnia i niedziele, kiedy mamy wolne. Plusy są takie, że Gośka nie siedzi cały czas u naszych znajomych, bo zdążymy się "wymienić". Ale niestety z T. prawie się nie widzimy
Nie bardzo mamy czas, aby wyruszyć na zwiedzanie okolicy... a szkoda bo jest tam naprawdę pięknie. Zostawiamy to sobie na lato.
Pisałam Wam o dziewczynie Norweżce, którą zachwycał się T. Otóż Ingid (tak, to ta "małpa"
) okazała się bardzo fajną 40-letnią babką, która w przeciwieństwie do niektórych chłopów na tej budowie ma jaja. Mój mąż nadal jest nią zachwycony, ale zupełnie mi to nie przeszkadza, bo Ingid jest innej orietnacji seksualnej
Tam panuje większa tolerancja na tego typu sprawy i nikt nikogo nie wytyka palcem. Ingid mieszka ze swoją partnerką od kilku lat i jest to powszechnie znany fakt.

Joasiek.. znam dobrze bóle głowy o takiej intensywności, ze ląduję w kibelku na długiej rozmowie.. u mnie zdiagnozowano migrenę. Tzn. inaczej.. nie zdiagnozowano niczego, więc podejrzewają migrenę. Dodatkowo biorę jeszcze pigułki, co podobno ma wpływ na ból głowy. Chyba czas abyś wybrała się do lekarza, na wszelkie wypadek. Trzymam kciuki, aby Twoje bóle okazały się przejściowe

Mysia zdrówka dla Filipka

A co u nas? Dostaję powoli fioła w Norwegii... nie wiem czy to przez ten brak światła, ciepła, zmęczenie zimą, ale brakuje mi słońca. Wkurzają mnie nieprzejezdne ulice, odgarnianie śniegu sprzed domu i jazda na łańcuchach, alkohol który przypomina paliwo rakietowe

Dobrze, że chociaż spędzam dużo czasu z Małgosią.. niestety wygląda to tak, że mijamy się z T. codziennie.. jak mam na rano, on ma na popołudnie, albo odwrotnie. Przez ostatnie dwa tygodnie udało nam się spędzić razem tylko dwa popołudnia i niedziele, kiedy mamy wolne. Plusy są takie, że Gośka nie siedzi cały czas u naszych znajomych, bo zdążymy się "wymienić". Ale niestety z T. prawie się nie widzimy

Nie bardzo mamy czas, aby wyruszyć na zwiedzanie okolicy... a szkoda bo jest tam naprawdę pięknie. Zostawiamy to sobie na lato.
Pisałam Wam o dziewczynie Norweżce, którą zachwycał się T. Otóż Ingid (tak, to ta "małpa"

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
matylda pokazuj jakieś foty z Waszej eskapady, koniecznie!!! 

A wracając do tego bólu głowy to miałam je od dziecka, odkąd przeszłam 2-miesięczne zapalenie opon mózgowych, ale zawsze tableta pomagała - byle Ibuprom czy Nurofen) a teraz kiszka, żadna tableta nie działa
Co jest dobre poza tymi które wymieniłam i etopiryną? Jakie są tabletki na migrenę bez recepty?
Boję się też trochę że ten ból może ewentualnie wynikać z czegoś innego - moja mama miała przez długie lata identyczne bóle głowy, że aż wymiotowała z bólu. Okazało się że ma zwyrodnienie szyjnego odcinka kręgosłupa, kręgarz jej pomógł, tabletki żadne na nią nie działały
Idę oglądać YCD, miłego wieczorka ;-)

A wracając do tego bólu głowy to miałam je od dziecka, odkąd przeszłam 2-miesięczne zapalenie opon mózgowych, ale zawsze tableta pomagała - byle Ibuprom czy Nurofen) a teraz kiszka, żadna tableta nie działa

Boję się też trochę że ten ból może ewentualnie wynikać z czegoś innego - moja mama miała przez długie lata identyczne bóle głowy, że aż wymiotowała z bólu. Okazało się że ma zwyrodnienie szyjnego odcinka kręgosłupa, kręgarz jej pomógł, tabletki żadne na nią nie działały

Idę oglądać YCD, miłego wieczorka ;-)
matylda pokazuj jakieś foty z Waszej eskapady, koniecznie!!!![]()
Joaśku raczej nie zainteresują Cię zdjęcia z budowy

Mi czasem pomaga "aspiryna Bayer na migrenę" - taka rozpuszczalna. Może Tobie również się przyda.

Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Cześć Dziewczyny!!
Ależ te Wasze Dzieciaki cudne!!! Jakie już duże!!!
Pozdrowienia ode mnie i Julci
Pozdrowienia ode mnie i Julci
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witaj Patri, gdzieś ty się dziewczyno podziewała?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Cześć Dziewczyny!!
Pozdrowienia ode mnie i Julci![]()
Witamy,pisz koniecznie co uWas.Jak tam Juleczka,jak Ty sie czujesz?

reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam z rana zaraz wybieram sie na badania, miłego dnia babeczki paa
Witaj Patri
Joasiek to pewnie chwilowe i niedlugo przejdzie Milence
Mysia czekamy na fotki
Witaj Patri

Joasiek to pewnie chwilowe i niedlugo przejdzie Milence

Mysia czekamy na fotki