reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Joasiek chyba mały bunt u was :tak:

u mnie jak Emilka nie słucha i coś gada to czytam coraz ciszej i wtedy nie słyszy i się uspokaja choć nie zawsze a wtedy koniec czytania :sorry2:

reklama
Nadrabiam zaległości, ale jeden wieczór chyba nie wystarczy:sorry2:

Joasiek.. znam dobrze bóle głowy o takiej intensywności, ze ląduję w kibelku na długiej rozmowie.. u mnie zdiagnozowano migrenę. Tzn. inaczej.. nie zdiagnozowano niczego, więc podejrzewają migrenę. Dodatkowo biorę jeszcze pigułki, co podobno ma wpływ na ból głowy. Chyba czas abyś wybrała się do lekarza, na wszelkie wypadek. Trzymam kciuki, aby Twoje bóle okazały się przejściowe:tak:

Mysia zdrówka dla Filipka:blink:

A co u nas? Dostaję powoli fioła w Norwegii... nie wiem czy to przez ten brak światła, ciepła, zmęczenie zimą, ale brakuje mi słońca. Wkurzają mnie nieprzejezdne ulice, odgarnianie śniegu sprzed domu i jazda na łańcuchach, alkohol który przypomina paliwo rakietowe:-p
Dobrze, że chociaż spędzam dużo czasu z Małgosią.. niestety wygląda to tak, że mijamy się z T. codziennie.. jak mam na rano, on ma na popołudnie, albo odwrotnie. Przez ostatnie dwa tygodnie udało nam się spędzić razem tylko dwa popołudnia i niedziele, kiedy mamy wolne. Plusy są takie, że Gośka nie siedzi cały czas u naszych znajomych, bo zdążymy się "wymienić". Ale niestety z T. prawie się nie widzimy:baffled:
Nie bardzo mamy czas, aby wyruszyć na zwiedzanie okolicy... a szkoda bo jest tam naprawdę pięknie. Zostawiamy to sobie na lato.

Pisałam Wam o dziewczynie Norweżce, którą zachwycał się T. Otóż Ingid (tak, to ta "małpa":-D) okazała się bardzo fajną 40-letnią babką, która w przeciwieństwie do niektórych chłopów na tej budowie ma jaja. Mój mąż nadal jest nią zachwycony, ale zupełnie mi to nie przeszkadza, bo Ingid jest innej orietnacji seksualnej:tak: Tam panuje większa tolerancja na tego typu sprawy i nikt nikogo nie wytyka palcem. Ingid mieszka ze swoją partnerką od kilku lat i jest to powszechnie znany fakt.

matylda pokazuj jakieś foty z Waszej eskapady, koniecznie!!! :tak::tak::tak:

A wracając do tego bólu głowy to miałam je od dziecka, odkąd przeszłam 2-miesięczne zapalenie opon mózgowych, ale zawsze tableta pomagała - byle Ibuprom czy Nurofen) a teraz kiszka, żadna tableta nie działa :no: Co jest dobre poza tymi które wymieniłam i etopiryną? Jakie są tabletki na migrenę bez recepty?
Boję się też trochę że ten ból może ewentualnie wynikać z czegoś innego - moja mama miała przez długie lata identyczne bóle głowy, że aż wymiotowała z bólu. Okazało się że ma zwyrodnienie szyjnego odcinka kręgosłupa, kręgarz jej pomógł, tabletki żadne na nią nie działały :no:
Idę oglądać YCD, miłego wieczorka ;-)

kurczaki..
miałam powrzucać kilka fotek, ale nie dam rady...mało, ze słabo chodzi necik to jeszcze zasypiam miedzy stronami...aż wstyd sie przyznać...

reklama
Witam z rana zaraz wybieram sie na badania, miłego dnia babeczki paa

Witaj Patri :tak:

Joasiek to pewnie chwilowe i niedlugo przejdzie Milence :tak:

Mysia czekamy na fotki

Do góry