reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam kochane lutóweczki:-D
Wróciliśmy na tydzień do domu. Ale się za Wami stęskniłam:tak:
Teraz wpadłam tylko na chwilę przywitać się, a wieczorem nadrobię zaległośći.
Ściskam Was wszystkie!!!!!

reklama
cześć babeczki ;-)
my dziś spaliśmy do prawie 8 więc jak dla mnie to mega szok naprawdę bo ostatnio to nawet o 6:30 było Dzień dobry :crazy:
obiad gotowy, jeszcze odkurzacz czeka i się smieje szyderczo
no i zaliczyliśmy krótki spacer bo wieje jakby się - cyt. wioska kaszubów powiesiła :-D:-D:-D podobało mi się to wieć cytuję a żę ja na kaszebach mieszkam więć wykruszamy się chyba :rofl2::szok:

nie bo ja fałszywa kaszubka jestem taka jakby adoptowana:rofl2: serio nie znałam ale przywłaszczyłam sobie na dobre :-D

nie szukam na siłę i nie robię jak połowa naszej klasy,że mam w znajomych jakieś pierdoły zamiast osób,oprócz(mamusie itp),tylko żywe istoty,więc nie sądzę,żebym na siłę chciała sobie zapełnić statystykę.chciałam was zaprosić,niektóre z was nie chciały,spoko,nie dotknęło mnie to jakoś szczególnie,każdy ma do tego prawo
:baffled: majac konto fikcyjne miałam na mysli wirtualni znajomi:-p
kłamiesz jesli chodzi o przeszukanie konta :-p:-p

jesli zaprosiłabym kogos znajomego do grona moich znajomych a on nie chciałby

mnie by to po pierwsze zdziwiło a po drugie bardzo zasmuciło:tak::-(
a widze ze latamy ci koło dupy:crazy::-p wiec po co jeszcze raz
pytam nas ZAPRASZASZ ?
:confused::confused:

reklama
Witam

net troche lepiej chodzi, Milenka spi i mam czas ''pogadac'' z Wami
W domu kupa sprzatania,ale co tam - nie ucieknie

Witam kochane lutóweczki:-D
Wróciliśmy na tydzień do domu. Ale się za Wami stęskniłam:tak:
Teraz wpadłam tylko na chwilę przywitać się, a wieczorem nadrobię zaległośći.
Ściskam Was wszystkie!!!!!

witaj Matylda. My tez sie stesknilysmy :tak::tak:

Do góry