Miśka 5
Mamy lutowe'07
witam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zleci Wolfia zobaczysz jak to szybko minie![]()
w sobotę wracamy bo mój brat ma urodzinki i jest impra![]()
Dzis odpuszczam sobie prawko mam juz zaliczone 8 razy takze jeszcze tylko 6 razy musze isc tam sie ponudzic , znajoma z ktora chodze na prawko tez dzis nie idzie bo wybiera sie na karnawal chciala mnie wyciagnac ale to nie lezy w mojej naturze abym z siebie wariata robila czyli przebierala sie i gonila chlopow bo im cos wisi (obcina sie mezczyznom np.krawaty albo co im akurat zwisa)![]()
Jak dla mnie to dziwny zwyczaj bo jakby ktos mi chcial cos obciac to bym chyba w ryj dalaA co to zazwyczajBo ja o nim nie słyszałam, a śmieszny musi chyba być
Irtasia może trzeba było się dać namówićPoszalałabyś sobie
![]()
za miesiac konczy mi sie waznosc prawka czas juz to załatwiać
/quote]
jak to?to nie masz bezterminowego?
za miesiac konczy mi sie waznosc prawka czas juz to załatwiać
/quote]
jak to?to nie masz bezterminowego?
nosze okulary tzn nie nosze ale powinnam, mam je w aucie
![]()
ale jak to?masz jakąs wadę wzroku i jak robiłaś prawko to ze względu na to masz terminowe?bo nie jarzenosze okulary tzn nie nosze ale powinnam, mam je w aucie
![]()
![]()
aha no właśnie nie wiedziałam,że teraz mając wadę wzroku dają terminweNo tak JustynkaOliwieczka ma napewno wadę wzroku i ma wskazanie prowadzić samochód w okularach.
Ja też mam taki wpis w prawku, tylko, że ja robiłam swoje 20 lat temu, a wtedy dawali bezterminowo.