reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas zanim prawko sie robi to trzeba najpierw zrobic badanie okulistyczne
i jak sie niedowidzi to w prawku wpisuja ze kierowca musi miec okulary
Ja sie dowiem w sobote czy niedomagam na oczy bo musze isc na kurs pierwszej pomocy a tam i robia badania wzroku ,jak sobie pomysle ze mam tam siedziec 6,5 godziny to mi sie az niechce 

justynka1
Mamusia Antoniusia
uf to dobrze.jezu jakbym miała przez ten stres znów przechodzić to dziękuję bardzoTylko badanie okulistyczne się robi.

Wiśnia dużo sił 
ja wróciłam od T , upiekłam dwa biszkopty z orzechami i przełożyłam masą krówkową bo jutro robie tort na specjalne zamówienie i ciekawe czy coś nie spartaczę
, Emilka śpi od pół godziny i jem pączka 

a jednak 

ja wróciłam od T , upiekłam dwa biszkopty z orzechami i przełożyłam masą krówkową bo jutro robie tort na specjalne zamówienie i ciekawe czy coś nie spartaczę

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Tylko badanie okulistyczne się robi.
Nie tylko.Jeszcze trzeba iśc do lekarza mającego uprawnienia do badania kierowców

Oliwieczka,radze sie pośpieszyc,u nas na prawko czeka sie 2-3 tygodnie

Bylam na zakupach,kupiłam m.in. czapeczki urodzinowe,maski,balony i serpentyny.Przystroimy troche pokój:-)

Byłam w Smyku,Kondzio dostanie od mojej mamy garaż z samochodami zamykany na kluczyki.Od mojego brata(chrzestny) dostanie jakas lawete z koparka.Fajowa

Dzis znowu bawił sie w Smyku tym odkrywczym domkiem,ktory dostanie od nas:-).Widac,ze mu sie podoba

A jutro siedze w kuchni+sprzatanie

Tak, tak, wiemNie tylko.Jeszcze trzeba iśc do lekarza mającego uprawnienia do badania kierowców.No chyba,ze przy okazji okulista je ma,to mozna to zalatwic za jednym zamachem
.

Napisałam tylko tak skrótowo, chodziło mi głównie o to, że drugi raz prawka nie trzeba zdawać ;-)
Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach 
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki

Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki

reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
mieszkanie wygląda jak garaż Zig Zaka i lokmotywy wszędzie już pełno balonów oj lampiony jest kolorowo prezent ustawiony czeka na Szymka wszystko gotowe i od rana świętujemy.
narazie czeka na niego tablica magnetyczna 120x80 pełno różnych magnesow cyferki literki kropki oczywiście plyn do kapieli w opakowaniu ZIg Zaka paleta jajka kinder i takie jajo z bobem budowniczym dodatkowo jest jego figurka a po południu jedziemy do Smyka niech sobie moze cos dobierze.
:-)
uciekam sie kapac i spac w koncu za 35 minut zaczna mi odchodzic wody ups......to wspomnienie 2 lata temu
ale mam adrenaline kurcze oby to byl fajowy dzien.choc tescie chca sie wprosic a ja chcialam aby ten dzien byl dla naszej trojcy
jesli pojedziemy do smyka to nas nie
bedzie i bedziemy faktycznie sami.
sorry za brak polskich znaków ale spiesze sie aby isc spac.
Tycia to jutro walczymy razem w kuchni ja mam zrobione menu abym sie nie zakrecila.
narazie czeka na niego tablica magnetyczna 120x80 pełno różnych magnesow cyferki literki kropki oczywiście plyn do kapieli w opakowaniu ZIg Zaka paleta jajka kinder i takie jajo z bobem budowniczym dodatkowo jest jego figurka a po południu jedziemy do Smyka niech sobie moze cos dobierze.

uciekam sie kapac i spac w koncu za 35 minut zaczna mi odchodzic wody ups......to wspomnienie 2 lata temu

ale mam adrenaline kurcze oby to byl fajowy dzien.choc tescie chca sie wprosic a ja chcialam aby ten dzien byl dla naszej trojcy

sorry za brak polskich znaków ale spiesze sie aby isc spac.
Tycia to jutro walczymy razem w kuchni ja mam zrobione menu abym sie nie zakrecila.