reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam
mam dziś jakiś dobry humorek :-) mam nadzieje że się nie popsuje

wy tak o pączkach ja się cieszę że w pracy w tym dniu nie jestem :-D potem takie ciepłe pyszne pączki kuszą :sorry2:
a najgorsze jak dużo na koniec zostaje i do domu można zabrać:sorry2:
dlatego zawsze oddaje wszystko do schroniska dla bezdomnych żeby za dużo nie brać do domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
a K przysezdl z pracy do domu z siatka pączków:sorry2:juz jednego wsunełam zaraz drugiego i chyba na tych 2 skoncze ;-)
ale jeszcze wczoraj faworków narobilam i tez wypada troche zjeść oj uwielbiam tlusty czwartek:-)
a wieczorem na siłownie wszystko spalić:rofl2:

witam sie

szybciutko do was skrobie, nie mam w domku neta i nie mogę do was pisac...coś sie na łączach pochrzaniło...buuuuu:wściekła/y::wściekła/y: liczę na to, zę sie to zmieni w najbliższym czasie

dzis jestem u meża w pracy wiec tak szybciutko zdaje relacje co u nas..
Filip coraz więcej mówi, a raczej stara sie powtarzać...poza tym dzis mamy bilans dwulatka...
tęskni i sie za wami, i wkurzam sie, zę nie mogę pisać..
nawet nie mam jak poczytać...

a dzis tłusty czwartek wiec wszystkim życze byście nie liczyły kalorii tylko korzystały z tego fajnego dnia...ja sam upiekłam wczoraj 70 pączków i dzis zajadam...

mam nadzieje, ze wkrótce sie odezwe i że o nas nie zapomnicie

oj matko dwa pączale zaliczone do kawy a Szymek pól wsunął jeszcze 3 zostały :szok: ale zostawie je dla gości jeśli ktoś się napatoczy.
oj u nas już też pięknie śnieg pruszy delikanie jak puch. już trochę zabawy było bo o 8:30 pojechalismy do cukierni więc zaliczyliśmy snieg przed domem.
uciekam do zabawy bo słszę że coś leci w pokoju z wielkim hukiem:eek:

reklama
Do góry