reklama
Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki![]()
Kasiad w image na samym dole jest taki napis z plusem + Show Advanced Linkingjak go klikniesz to pojawia się dodatkowy linki pod czerwonym zdaniem i ten link kopiujesz i wklejasz

Witam z rana :-)
ja zaraz biorę się za robienie tortu
w nocy nieźle napadało śniegu

Wiśnia trzymam kciuki!!!!
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki![]()
Ja jak znajde odpowiadajacy mi obrazek klikam na nim prawym przyciskiem myszki,wyskakują własciwosci(adres obrazka),kopiuje.Potem w poscie pisze

witam
Kasiu ja tak jak Tycia szukam sobie w googlach interesujacy obrazek a potek klikam prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka i to posta wstawiam

Wiśnia trzymam kciuki

Tycia , Karola udanych imprezek jutro życzę

a ja zmykam dzisiaj na uczelnie na 17 nowy semest juz sie zaczyna a plan taki beznadziejny ech ale tylko 8 weekendów damy radę;-)
Kasiu ja tak jak Tycia szukam sobie w googlach interesujacy obrazek a potek klikam prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka i to posta wstawiam

Wiśnia trzymam kciuki

Tycia , Karola udanych imprezek jutro życzę

a ja zmykam dzisiaj na uczelnie na 17 nowy semest juz sie zaczyna a plan taki beznadziejny ech ale tylko 8 weekendów damy radę;-)
justynka1
Mamusia Antoniusia
my taki mamy z trzema samochodzikami,ale Antosiek nie umie jeszcze za dobrze poradzić sobie z tymi kluczykami i bawi się samymi samochodzikami,poza tym,jeśli o tym samy garażu mowa,to samochodziki z niego same wyjeżdżają,bo jest jakoś pod kątem i mały się wkurza
Byłam w Smyku,Kondzio dostanie od mojej mamy garaż z samochodami zamykany na kluczyki.

justynka1
Mamusia Antoniusia
ja wchodzę na ekartki.pl i reszta tak jak napisała koleżankaDziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach

reklama
to bardzo długą przerwe macieDzieki :-)
Oj Madzia,szybko zaczynasz.Ja mam przerwe semestralna 3 tygodniowa,zostaly mi jeszcze 2:-).Plan tez mam nieciekawy
.
Oczywiscie witam!