reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

wkurzona jestem ostro :wściekła/y:. Milena znow miala chisterie. Teraz na szczescie spi.
My rozliczamy sie w IE, ale co jakis czas wplacamy pieniazki na chorego dzieciaczka, albo jak jestesmy w PL to wysylamy smski. W zeszlym tygodniu wplacilismy pieniazki dla Kacperka.

reklama
bąbleki uderzyły mi do głowy, kolezanka przyszła i otworzyłam szampana (oraz odmroziłam jeszcze zeszłoroczne truskawki) dzieciaki sie bawiły a my gadu gadu...Zosia śpi ja chyba tez sie poloze
:rolleyes2:

Oliwka,moze faktycznie sie zdrzemnij;-):rofl2:.
Urodziny Konradzia robie w tę sobotę,a jeszcze nie wiem co podam gościom:zawstydzona/y:.Musze pomyslec i wziąc sie za zakupy...
Tort jednak będzie normalny.Po taki fajowy musiałabym dojezdzac 30 km i dalam sobie spokój.Zamowie normalny,sprawdzony i w dodatku bardzo smaczny;-) z bita śmietaną.
Zastanawiam sie w co Kondzia ubiore,ale chyba cos wygrzebie w szafie... :-)
Wychodzi na to,ze balujemy z Karolą w sobotę;-).

Witam:-) My balujemy za tydzień w sobotę;-) W ten weekend babcia ma urodziny:-p Tak się zastanawiam czy jechać na obiad z Oliverem czy może mój O. sam z Vickiem pojedzie. Jak go pytam jak by wolał, to on mi mówi, że to moja decyzja;-) Ehh... w sumie Mały jest spokojny i na 3-4 godziny moglibyśmy pojechać, bo do tego dochodzą 2 godziny jazdy w obie strony:sorry2: Muszę nad tym pomyśleć. Tak samo jak i nad prezentem dla teściowej:confused: Ona lubi pić kawę i pomyślałam o czymś takim:
HOME : Powercity Electrical - LCD DVD Digital Camera Laptop Washers Fridges Cookers
To chyba lepsze niż kolejny sweter (taki pomysł podsunął teściu synowi, jak zapytał co mamie kupuje):nerd:

Miłego dnia:happy:

Tak się zastanawiam czy jechać na obiad z Oliverem czy może mój O. sam z Vickiem pojedzie. Jak go pytam jak by wolał, to on mi mówi, że to moja decyzja;-) Ehh... w sumie Mały jest spokojny i na 3-4 godziny

Miłego dnia:happy:
jak chce wziąć małego i jechać sam to mu dawaj bez niczego,a Ty sobie odpoczniesz;-):tak:,w końcu krzywda dziecku się nie będzie działa,a TY sobie wtedy np."paznokcie pomaluj u nóg:rofl2:"żarcik taki
a ekspres bardzo fajny,na pewno się ucieszy

Witam wszystkich bardzo serdecznie:tak: po mojej baaaardzo długiej nie obecności :szok:
na pewno wszystkiego nie nadrobię w czytaniu,bo nie ma takich nawet szans:no:
cieszę się bardzo że znów będę mogła z wami po pisać,wypić kawkę;-) podzielić się z wami moimi nowinami :-)
pozdrawiam serdecznie was oraz wasze dzieciaczki:tak::-)

reklama
witaj,my się chyba nie znamy,ale witam serdecznie,im nas więcej tym lepiej,bo tu czasami takie pustki:crazy: jak np.teraz:angry::-D

Do góry