reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam:-)

u nas biało, wczoraj znowu dosypało, Hubek szczęliwy, biega po ogrodzie i rzuca się w śnieg, kładzie na plecy i robi "aniołki" (lub "orła" jak kto woli):-D

Nuska ja jeszcze nie wiem na kogo przekażę podatek wtym roku, w zeszłym sie zagapiłam, rozliczenie robiła mi moja ciocia i zapomniałam jej powiedzieć o tym odliczeniu:baffled: ale w tym roku pamietam. Cezkam tylko na pit-y z ZUS za moje opiekuńcze, ale z nimi to pewnie się zaczekam i dostanę na ostatnia chwilę:baffled: co to za instytucja:crazy:

A my niestety zyjemy z jednej pensji i korzystamy nawet z niecałej ulgi rodzinnej:-(.W ten sposob nie odliczamy 1 %:no:.J sama cos zawsze przesyłam dla chorych dzieciaków.
Jakby ktos nie wiedział co zrobiz z jednym procentem to bardzo prosze o wsparcie dla 5-letniej dziewczynki,chorujacej na ciężka białaczkę limfatyczna.Niedawno przeszła sepse,ale nadal walczy...:-(.Jest to córcia mojej kolezanki z LO:-(.Kliknijcie na miniaturke.

DZiekuje Gosiu , przekaze zyczenia. Upieklam szarlotke na kruchym spodzie, a na gorze bezowa pianka. Wyszlo pycha, juz polowa zjedzona
mniammmmm :sorry:
jest tam kto??????

NA KOGO ODDAJECIE 1% PODATKU???
MALWINKA NADAL POTREZBUJE PIENIAZKOW....??

ja mam zerowy pit i same zera na nim będą wiec nie mam po co oddawać 1% podatku z tego :sorry:

.J sama cos zawsze przesyłam dla chorych dzieciaków.

:tak: ja zawsze smsy wysyłam bo mam w ten sposób najprościej

Czesc :-)

Ja z mezem przezujemy Zosi Nowak z naszego forum.....tak na szybkiego poszukalam wczoraj, bo juz dzisiaj K. zawozil pity......

Takze Tyciu juz nie poprawie na rzecz Twej koleza:-(

Witam
ja własnie tez sie zastanawiałam dla kogo 1 % podatku w tym roku przesłac myslałam o Kacperku ale jemu pieniązki na teraz potrzebne wiec jak Gosia pisze sms szybciej jemu sie pomoże
a ja nocke miałam nieprzespaną znowu mi sie dolna lewa 8 odezwała a w domu zero tabletek przeciwbólowych K ma nocki dopiero rano jak przyszedl wziełam ibuprom i odrazu lepiej

reklama
Hej!!
I u nas sypie i sypie i końca nie widać, ledwo doszłam do pracy, chyba ze 100 kalorii straciłam:-D, żeby się przez nieodśnieżone chodniki przebić, brrr. Dziś miałam tylko 3h, do tego odwiozła mnie koleżanka, więc siedzę w ciepełku. Położyłam małą spać, a sama odpoczywam:tak:

Do góry