reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
witam:-)
u nas biało, wczoraj znowu dosypało, Hubek szczęliwy, biega po ogrodzie i rzuca się w śnieg, kładzie na plecy i robi "aniołki" (lub "orła" jak kto woli)
Nuska ja jeszcze nie wiem na kogo przekażę podatek wtym roku, w zeszłym sie zagapiłam, rozliczenie robiła mi moja ciocia i zapomniałam jej powiedzieć o tym odliczeniu
ale w tym roku pamietam. Cezkam tylko na pit-y z ZUS za moje opiekuńcze, ale z nimi to pewnie się zaczekam i dostanę na ostatnia chwilę
co to za instytucja
u nas biało, wczoraj znowu dosypało, Hubek szczęliwy, biega po ogrodzie i rzuca się w śnieg, kładzie na plecy i robi "aniołki" (lub "orła" jak kto woli)

Nuska ja jeszcze nie wiem na kogo przekażę podatek wtym roku, w zeszłym sie zagapiłam, rozliczenie robiła mi moja ciocia i zapomniałam jej powiedzieć o tym odliczeniu

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A my niestety zyjemy z jednej pensji i korzystamy nawet z niecałej ulgi rodzinnej:-(.W ten sposob nie odliczamy 1 %
.J sama cos zawsze przesyłam dla chorych dzieciaków.
Jakby ktos nie wiedział co zrobiz z jednym procentem to bardzo prosze o wsparcie dla 5-letniej dziewczynki,chorujacej na ciężka białaczkę limfatyczna.Niedawno przeszła sepse,ale nadal walczy...:-(.Jest to córcia mojej kolezanki z LO:-(.Kliknijcie na miniaturke.

Jakby ktos nie wiedział co zrobiz z jednym procentem to bardzo prosze o wsparcie dla 5-letniej dziewczynki,chorujacej na ciężka białaczkę limfatyczna.Niedawno przeszła sepse,ale nadal walczy...:-(.Jest to córcia mojej kolezanki z LO:-(.Kliknijcie na miniaturke.

mniammmmmDZiekuje Gosiu , przekaze zyczenia. Upieklam szarlotke na kruchym spodzie, a na gorze bezowa pianka. Wyszlo pycha, juz polowa zjedzona

jest tam kto??????
NA KOGO ODDAJECIE 1% PODATKU???
MALWINKA NADAL POTREZBUJE PIENIAZKOW....??
ja mam zerowy pit i same zera na nim będą wiec nie mam po co oddawać 1% podatku z tego

.J sama cos zawsze przesyłam dla chorych dzieciaków.

Witam
ja własnie tez sie zastanawiałam dla kogo 1 % podatku w tym roku przesłac myslałam o Kacperku ale jemu pieniązki na teraz potrzebne wiec jak Gosia pisze sms szybciej jemu sie pomoże
a ja nocke miałam nieprzespaną znowu mi sie dolna lewa 8 odezwała a w domu zero tabletek przeciwbólowych K ma nocki dopiero rano jak przyszedl wziełam ibuprom i odrazu lepiej
ja własnie tez sie zastanawiałam dla kogo 1 % podatku w tym roku przesłac myslałam o Kacperku ale jemu pieniązki na teraz potrzebne wiec jak Gosia pisze sms szybciej jemu sie pomoże
a ja nocke miałam nieprzespaną znowu mi sie dolna lewa 8 odezwała a w domu zero tabletek przeciwbólowych K ma nocki dopiero rano jak przyszedl wziełam ibuprom i odrazu lepiej
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam
snieg snieg i snieg
snieg snieg i snieg
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej!!
I u nas sypie i sypie i końca nie widać, ledwo doszłam do pracy, chyba ze 100 kalorii straciłam
, żeby się przez nieodśnieżone chodniki przebić, brrr. Dziś miałam tylko 3h, do tego odwiozła mnie koleżanka, więc siedzę w ciepełku. Położyłam małą spać, a sama odpoczywam
I u nas sypie i sypie i końca nie widać, ledwo doszłam do pracy, chyba ze 100 kalorii straciłam