reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oliwka,moze faktycznie sie zdrzemnij;-):rofl2:.
Urodziny Konradzia robie w tę sobotę,a jeszcze nie wiem co podam gościom:zawstydzona/y:.Musze pomyslec i wziąc sie za zakupy...
Tort jednak będzie normalny.Po taki fajowy musiałabym dojezdzac 30 km i dalam sobie spokój.Zamowie normalny,sprawdzony i w dodatku bardzo smaczny;-) z bita śmietaną.
Zastanawiam sie w co Kondzia ubiore,ale chyba cos wygrzebie w szafie... :-)
Wychodzi na to,ze balujemy z Karolą w sobotę;-).
będzie bal z dubeltówki może połączymy balety wirtualnie. o jedzeniu nic nie mówicie sama nie wiem do końca.mam do podania obiad ciasto i kolację a jakoś nie mogę tego wszystkiego sklecić w całość.
o ubraniu nawet nie myślałam napewno coś wygodnego bo nasza wierci-pupa nie usiedzi ani chwili jak zobaczy tyle ludzi w domu.tort zacznę piec jutro a dekorować w piątek jak mał pójdzie spać.

TYcia a wy o której zaczynacie??też 16??

reklama
TYcia a wy o której zaczynacie??też 16??

Taak:-D.Chcialam o 15,ale niektorzy jeszcze pracują do 14,wiec:baffled:.Lepiej pózno niz wcale;-):-).
Dzis jade na zakupy i od razu mama chce Kondziowi cos kupic.Tylko ja nie wiem co bym chciała dla niego.Pewnie sobie sam wybierze;-):tak:.

Oczywiście witam!:tak:

reklama
Do góry