reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-) No to w końcu mam chwilkę. Chłopaki śpią, obiad się kończy gotować, pranie zrobione, ponad godzinny spacer odbyty, nawet zmiotłam liście z chodnika przed domem:-p Więc teraz należy mi się chwila wytchnienia przy herbacie z mlekiem (od porodu dobrze mi wchodzi - chyba pozostałość po szpitalu);-) Wy piszecie, że u was zima, a u nas wiosnę czuć. W ogródku kwitnie prymulka, stokrotki, wybiły żonkile, mają już chyba z 10cm i pączki:tak: Nawet się nie obejrzymy, a zielono wszędzie będzie:-):-)

Dziecko o 6.30 "zwlokło" mnie z łóżka,bo głodne:baffled:

Ojej, współczuje Rozalka:baffled: Dobrze, że Vicek wstaje o 7:50 to nie padam na twarz:-p

i pozniej do mieszkanka sprzatac lazienke ogolnie troszke ogarna....NIE NIE jeszcze nie jest gotowe:-D....

Nuśka miłego sprzątania;-)

P. ma dzis urodzinki i jakies ciacho chcialabym mu upiec.

Od nas też wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzin:tak::tak:
195.gif

Miłego dnia Dziewczyny:happy:

reklama
Rozalka, Wolfia dziekuje za zyczenia dla P. Przekaze :tak::tak:

Ja juz ciasto upieklam, Milenka zasnela - tylko dom wyglada jak pobojowisko:baffled::dry:
Wolfia, bedac na spacerze tez widzialam przebijajace sie kwiatki i nawet zaczynaja na zolto kwitnac krzaki (pamietam ze pelno ich na Howth). A ptaki swiergola jak szalone

Rety jak ja Wam zazdroszczę tej przebijającej się wiosny w Irlandii :sorry2:
A u nas znów zimno, śnieg pada. Na spacerze wytmarzłyśmy okropnie, pomimo, że obie byłyśmy ubrane ciepło :baffled:

Rety jak ja Wam zazdroszczę tej przebijającej się wiosny w Irlandii :sorry2:
A u nas znów zimno, śnieg pada. Na spacerze wytmarzłyśmy okropnie, pomimo, że obie byłyśmy ubrane ciepło :baffled:

Tez mi sie podoba to, ze wlasciwie tutejsza zima, to tak jak polska wiosna (raz cieplejsza raz zimniejsza). Za to ichnie lato to nie to samo co sloneczko i ciepelko w PL. Cos za cos.

u nas też sypie znowu śnieg,na wiosnę jeszcze poczekamy:sorry2:D zły,bo mu budowa stoi,ale my z Antosiem się cieszymy:rofl2:

Tez mi sie podoba to, ze wlasciwie tutejsza zima, to tak jak polska wiosna (raz cieplejsza raz zimniejsza). Za to ichnie lato to nie to samo co sloneczko i ciepelko w PL. Cos za cos.

Dokładnie:tak: Dlatego mój mąż chce, żebyśmy w czerwcu albo lipcu lecieli do PL, żeby mógł się w końcu porządnie wygrzać na słonku:-p:rofl2:

jakoś się spiełam przed sobotnimi urodzinami i w sumie nie wiem dlaczego :baffled: uciekam szukać do końca pomysłów na jedzonko.pa

reklama
Do góry