reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Madzix i co zrobisz z tym masłem?:-D:-D:-D Sorki:sorry2:;-).A ja juz chyba po sesji i jakos dziwnie mam duzo czasu...:sorry2:.
Na statystyke tez u nas narzekaja na uczelni:szok:.Zaczynam sie bac:szok:.Dobrze,z emamy na forum kujony;-):tak::-D

Ja na studiach mialam i matematyke i ekonometrie i metody obliczen geodezyjnych, a teraz to nic nie pamietam. A kurcze dobra z tego bylam.

ja też dziś chodzę jak rak do tyłu najchętniej bym się walneła na godzinę - ale mał lata w pełni nakręcony mąż wyjechał do piątku do warszawy babcia pociąga nosem więc zdani jesteśmy na siebie.

a co do ochrony to akurat też było w Tesco pewna kobieta wychodziła koło kas i zapiszczało ( niosłą tylko torbę z laptopem) i pani w kasie powiedziałą ochornie a oni tylko podeszli a ona powiedziała że już kiedys kupiłą tą torbę właśnie tu u nich i co oni zrobili nic babka sobie poszła dalej.

nie wiem na czym to polega.bo jak ja kiedyś nie miałam różowego paragonu że płaciłam wcześniej za wódkę tylko biały to ochroniarz latał po sklepie i sprawdzał dlaczego ja mam tylko jeden - to akurat w carefurze było. a wódka była w wielkim kartonie więc nie sposób wyjść aby nikt na alkoholu nie widzał. :baffled:

no konsumpcje też widziała i wiem że oni mają to w nosie więc już nawet nie reaguję.

Witam dopiero teraz:-) Po dzisiejszej wizycie wszystko w porządku:tak: Główka już bardzo nisko i wszystko się już może zdarzyć;-) Jak się wyrobię to za tydzień znowu:-p
Poczytałam o tych Waszych studiach i mi się mój pierwszy rok na Politechnice Łódzkiej przypomniał:sorry2: Pamiętam, że na ćwiczenia, w celu zaliczenia, przychodzili studenci z trzeciego albo czwartego roku:baffled: Matma to był przedmiot, który od zawsze robił przesiew;-) A statystykę, u mnie pod nazwą metrologia włókiennicza, w sumie lubiłam, ale co ja się sprawozdań napoprawiałam to moje - bardzo czepliwe były te doktorantki:dry: A i wykładowca tego przedmiotu do najmilszych nie należał:sorry2:

Miłego wieczoru:-)

Wolfia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :szok: aż nie do wiary że to już niedługo :-D

Ale mnie dziś plecy bolą chyba znów mnie coś łamie przy grypie :baffled:

mieliśmy mieć księdza o 16:00 a dopiero co przyszedł :baffled: Emilka o 19:00 mi biegała z gołym tyłkiem myślałam że nie zdążę jej umyć ale zdążyłam tylko jak przyszedł ksiądz to ta z kotletem w ręce :sorry2: dał jej obrazki a ta upchała tego kotleta do buzi otrzepała ręce i zadowolona poszła po nie i przykleiła nad łóżeczkiem :-D

reklama
mieliśmy mieć księdza o 16:00 a dopiero co przyszedł :baffled: Emilka o 19:00 mi biegała z gołym tyłkiem myślałam że nie zdążę jej umyć ale zdążyłam tylko jak przyszedł ksiądz to ta z kotletem w ręce :sorry2: Dał jej obrazki a ta upchała tego kotleta do buzi otrzepała ręce i zadowolona poszła po nie i przykleiła nad łóżeczkiem :-d

:-d:-d:-d:-d:-d

Do góry