reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

madzix szkoda że z wizyty nic nie wyszło:dry: mnie wkurza to, że głupi stempelek a tyle zachodu, kiedys stempelek był wazny 3 miesiące wczesniej 6 i było lepiej.

no a z tym masłem...:-D:-D sorki:sorry2: ale nie mogłam sie powstrzymać:-p;-):sorry2: kazdmeu sie czasem zdarza gorszy dzień, nie martw sie:tak:

reklama
Dzien dobry:-)

Boszesz jakies zadania tu widze czy mi sie wydaje:-D:-D:-D
Madzix Kasiad ma racje nie zabieraj sie dzisiaj za nic powaznego jak nie musisz....;-):-p

Ja dzisiaj wyspana jak nigdy.....spalysmy z Julka prawie do 9:szok:

własnie wsunęłam dwa rożki:zawstydzona/y: o takie:
2d19wea.jpg

a miałam się kontrolować:sorry2: no ale nie mogłam sie powstrzymać:zawstydzona/y: zawsze na koniec miesiąca zjawia sie u nas w firmie pan Kaziu (szkoleniowiec) i zapodaje rożki do kawki:tak::-)

:zawstydzona/y:wy macie straszny dzień..ja zasnełam przed kompem na siedzaco i obudził mnie igipigel z ninkinonekiem:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..całe szczescie ,ze umowiłam sie z dzieckiem ,ze po szkole pójdzie do bilblioteki(wypozyczyc ksiazki na ferie) a potem na obiad..w rezultacie zamiast odebrac młodego o 11 byłam o 11.30:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i ja sie smiałam ,ze wy odsypiacie:zawstydzona/y:
Madzia :zawstydzona/y:sorki ale widze ,ze juz masz odpowiedz:rofl2::zawstydzona/y:

Witam:-)

ja ma ma dzisiaj pecha-bylam u gina na kontrolnym usg ale mnie nie przyjęli bo mineło 31 dni od ostatniego stempelka w ksiązeczce:wściekła/y:.Wizyta przepadła.
W drodze powrotnej zrobiłam zakupy a w domu okazało sie, ze kupiłam napoczete masło:szok::no::tak::-D:wściekła/y:.Pewnie jakiejs pani ze sklepu potrzebne było na kanapke;-)

Ja tez mam czasem takie dni.
A jeżeli o to masło chodzi,to widziałam dziś w Tesco jak jedna pani otwierała serek topiony i smakowała,czy jest dobry:baffled:tylko ciekawe kto go teraz kupi.Powiedziałam ochronie,a on ...nic...:baffled:

reklama
Ja tez mam czasem takie dni.
A jeżeli o to masło chodzi,to widziałam dziś w Tesco jak jedna pani otwierała serek topiony i smakowała,czy jest dobry:baffled:tylko ciekawe kto go teraz kupi.Powiedziałam ochronie,a on ...nic...:baffled:
moze madzix:-D...zartuje oczywiscie:zawstydzona/y:

takie
akcje z degustacja często napotkac mozna w marketach:baffled::rofl2:

Do góry