reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
jestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę:baffled::no:.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie:baffled:

e dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie:baffled:

Nie martw sie na zapas.Powiem Ci,że u nas wszyscy chorowali na grypę ostatnio(no oprócz męża),leżeli po tydzień,dwa.a Kuba dwa dni i zdrowy.:tak:
Spokojnie ,profilaktycznie podaj może Cebion i wapno w syropie.:tak:

Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!

Ostatnia edycja:
jestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę:baffled::no:.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
do dwoch trzech dni sie okaze czy sie zarazil :tak:

Wolfia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :szok: aż nie do wiary że to już niedługo :-D

hSUPER wOLFIA ZE WSZYSTKO jest ok!!!!!!!!!!!

Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!

Dziękuje:happy: Tak sobie pomyślałam, że Victora urodziłam 9 dni przed terminem, czyli tak jakbym miała dzisiaj rodzić:sorry2::rofl2:

Gosia oby nic poważnego Cię nie złamało:tak: A Emilka super się zachowała;-)

Justynka nie martw się, może wcale się nie zaraził:tak:

Irtasia co tak rano musisz wstać:confused:

Wolfia trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiaznie:tak:
Nie wiem kiedy to bedzie, wiec wole Ci napisac juz dzisiaj;-):-)

Wolfia trzymam kciuki
JUstyna
ja tez bym podala cebion, co ma byc to bedzie, nie martw sie:tak:
z Emilki porzadna dziewcznynka:-)

u nas jak byl ksiadz to zosia zaczela mowic ze chce siii, a ksiadz spokojnie idzicie z nią , wiec Lukasz poszedl z nią do lazienki a ja zostalam z ksiedzem

reklama
Do góry