reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
jestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce.
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
e dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce.
Nie martw sie na zapas.Powiem Ci,że u nas wszyscy chorowali na grypę ostatnio(no oprócz męża),leżeli po tydzień,dwa.a Kuba dwa dni i zdrowy.
Spokojnie ,profilaktycznie podaj może Cebion i wapno w syropie.
Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!
Ostatnia edycja:
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
do dwoch trzech dni sie okaze czy sie zaraziljestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wolfia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie aż nie do wiary że to już niedługo
hSUPER wOLFIA ZE WSZYSTKO jest ok!!!!!!!!!!!
Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!
Dziękuje Tak sobie pomyślałam, że Victora urodziłam 9 dni przed terminem, czyli tak jakbym miała dzisiaj rodzić
Gosia oby nic poważnego Cię nie złamało A Emilka super się zachowała;-)
Justynka nie martw się, może wcale się nie zaraził
Irtasia co tak rano musisz wstać
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dziękuje Tak sobie pomyślałam, że Victora urodziłam 9 dni przed terminem, czyli tak jakbym miała dzisiaj rodzić
Dziewczynki lubią dłużej posiedziec
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wolfia trzymam kciuki
JUstyna ja tez bym podala cebion, co ma byc to bedzie, nie martw sie
z Emilki porzadna dziewcznynka:-)
u nas jak byl ksiadz to zosia zaczela mowic ze chce siii, a ksiadz spokojnie idzicie z nią , wiec Lukasz poszedl z nią do lazienki a ja zostalam z ksiedzem
JUstyna ja tez bym podala cebion, co ma byc to bedzie, nie martw sie
z Emilki porzadna dziewcznynka:-)
u nas jak byl ksiadz to zosia zaczela mowic ze chce siii, a ksiadz spokojnie idzicie z nią , wiec Lukasz poszedl z nią do lazienki a ja zostalam z ksiedzem
reklama
Niekoniecznie :-)Dziewczynki lubią dłużej posiedziec
Ja również a coś mi mówi, że to będzie lada chwilaWolfia trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiaznie
Nie wiem kiedy to bedzie, wiec wole Ci napisac juz dzisiaj;-):-)