reklama
Dobry wieczór.
A ja dopiero w domku.. po całym dniu w pracy... i zmarzłam dziś strasznie.:-(
Ewa - zdrówka dla Was
Kasia - tort na pewno będzie super.:-)
Rozalka - dobrze, że mąż pomaga.. mojego siłą nie zagoniłabym do roboty na kacu
Tycia - gratulacje:-)
Idziesz jak burza A koleżankami się nie przejmuj.. pomogłaś ile mogłaś. A ja jestem zdania, że studia to nie gimnazjum i trzeba je skończyć samodzielnie.. poza tym obowiązkowe nie są
Za Madzię trzymamy kciuki:-)
A ja dopiero w domku.. po całym dniu w pracy... i zmarzłam dziś strasznie.:-(
Ewa - zdrówka dla Was
Kasia - tort na pewno będzie super.:-)
Rozalka - dobrze, że mąż pomaga.. mojego siłą nie zagoniłabym do roboty na kacu
Tycia - gratulacje:-)
Idziesz jak burza A koleżankami się nie przejmuj.. pomogłaś ile mogłaś. A ja jestem zdania, że studia to nie gimnazjum i trzeba je skończyć samodzielnie.. poza tym obowiązkowe nie są
Za Madzię trzymamy kciuki:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tycia podziwiam Cię Najpierw może pogratuluję Ci zaliczeń:-) I życzę następnych sukcesów;-) Ja też zawsze miałam wyrzuty sumienia w takich sytuacjach, ale życie mnie nauczyło, że nie warto Pogadaj z tymi koleżankami szczerze, jeżeli będą wobec Ciebie w porządku to zrozumieją Trzymaj się Kochana:-)
No ja też jestem ciekawa jak Madzia, bo sporo tego miała
A swoją drogą chciałam Wam bardzo podziękować za dostęp na wątek zamknięty Właśnie dostałam wiadomość od Bestyja na PW;-) Dziękuje za zaufanie i postaram się nie zawieść;-)
No ja też jestem ciekawa jak Madzia, bo sporo tego miała
A swoją drogą chciałam Wam bardzo podziękować za dostęp na wątek zamknięty Właśnie dostałam wiadomość od Bestyja na PW;-) Dziękuje za zaufanie i postaram się nie zawieść;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Tycia wielkie gratki:-):-) 3 to tez zaliczone, lepsza 3 niż poprawka, liczy sie ,że idziesz dalej i nie ma się co wstydzić:-) wstydzić to się powinny twoje koleżanki, że na egzaminie to liczą na ciebie zamiast wczesniej pozakuwać troszkę ty masz trójkę dzieci i dajesz radę, to one tez mogłyby sie postarać, więc poczucia winy mieć nie powinnaś.
a ja u Teściów siedzę z rodzinką, Hubek w siódmym niebie bo za dziadkami przepada, nawet zasnął dziś szybciutko:-)
tylko mi skubaniec porwał dziś piernika ze stołu u pradziadka i ugryzł i nie zdążyłam mu wyjąć ale na szczęście ostrej reakcji alergicznej nie było,a co dalej to sie okaze w ciagu najblizszych dni... a jaki zadowolony był rozbójnik jeden, pogryzł, połknął otworzył buzie i z uśmiechem powiedził:"nie ma" oby nic mu nie było....:-(
a ja u Teściów siedzę z rodzinką, Hubek w siódmym niebie bo za dziadkami przepada, nawet zasnął dziś szybciutko:-)
tylko mi skubaniec porwał dziś piernika ze stołu u pradziadka i ugryzł i nie zdążyłam mu wyjąć ale na szczęście ostrej reakcji alergicznej nie było,a co dalej to sie okaze w ciagu najblizszych dni... a jaki zadowolony był rozbójnik jeden, pogryzł, połknął otworzył buzie i z uśmiechem powiedził:"nie ma" oby nic mu nie było....:-(
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam (poki jewszcze mi net chodzi )
Tyciu, gratulacje.
Tyciu, gratulacje.
reklama
witam
Tycia gratki madra osóbka z ciebie
a ja po wczorajszym dniu do domu przyszłam normalnie wyczerpana za duzo tego co zajecia to zaliczenie dzis juz tylko 2
w sumie na 7 zaliczen jednej jestem pewna poprawki bo kiepsko mi poszło inne dobrze inne jeszcze bardzo dobrze
no a my dalej weekendujemy sie u rodziców i korzystam z tego ze siostra poszła z Patrykiem do kina to moge posiedzie troche na jej laptopie;-)
Tycia gratki madra osóbka z ciebie
a ja po wczorajszym dniu do domu przyszłam normalnie wyczerpana za duzo tego co zajecia to zaliczenie dzis juz tylko 2
w sumie na 7 zaliczen jednej jestem pewna poprawki bo kiepsko mi poszło inne dobrze inne jeszcze bardzo dobrze
no a my dalej weekendujemy sie u rodziców i korzystam z tego ze siostra poszła z Patrykiem do kina to moge posiedzie troche na jej laptopie;-)