reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór.
A ja dopiero w domku.. po całym dniu w pracy... i zmarzłam dziś strasznie.:-(

Ewa - zdrówka dla Was:tak:
Kasia - tort na pewno będzie super.:-)
Rozalka - dobrze, że mąż pomaga.. mojego siłą nie zagoniłabym do roboty na kacu:-p
Tycia - gratulacje:tak::-)
Idziesz jak burza:-D A koleżankami się nie przejmuj.. pomogłaś ile mogłaś. A ja jestem zdania, że studia to nie gimnazjum i trzeba je skończyć samodzielnie.. poza tym obowiązkowe nie są:tak:
Za Madzię trzymamy kciuki:-)

Tycia podziwiam Cię:tak: Najpierw może pogratuluję Ci zaliczeń:-) I życzę następnych sukcesów;-) Ja też zawsze miałam wyrzuty sumienia w takich sytuacjach, ale życie mnie nauczyło, że nie warto:sorry2: Pogadaj z tymi koleżankami szczerze, jeżeli będą wobec Ciebie w porządku to zrozumieją:tak: Trzymaj się Kochana:-)

No ja też jestem ciekawa jak Madzia, bo sporo tego miała:confused:

A swoją drogą chciałam Wam bardzo podziękować za dostęp na wątek zamknięty:tak: Właśnie dostałam wiadomość od Bestyja :p na PW;-) Dziękuje za zaufanie i postaram się nie zawieść;-)

Tycia wielkie gratki:-):tak::-) 3 to tez zaliczone, lepsza 3 niż poprawka, liczy sie ,że idziesz dalej i nie ma się co wstydzić:tak::-) wstydzić to się powinny twoje koleżanki, że na egzaminie to liczą na ciebie zamiast wczesniej pozakuwać troszkę:baffled: ty masz trójkę dzieci i dajesz radę, to one tez mogłyby sie postarać, więc poczucia winy mieć nie powinnaś.

a ja u Teściów siedzę z rodzinką, Hubek w siódmym niebie bo za dziadkami przepada, nawet zasnął dziś szybciutko:-)
tylko mi skubaniec porwał dziś piernika ze stołu u pradziadka i ugryzł i nie zdążyłam mu wyjąć:baffled::baffled::baffled: ale na szczęście ostrej reakcji alergicznej nie było,a co dalej to sie okaze w ciagu najblizszych dni... a jaki zadowolony był rozbójnik jeden, pogryzł, połknął otworzył buzie i z uśmiechem powiedził:"nie ma":dry: oby nic mu nie było....:-(

TYCIA madra i dobra babka z Ciebie!!

oby nic Hubciowi nie bylo i oby jak najszybciej mogl wzystko jesc co dusza zapragnie!

reklama
witam
Tycia gratki madra osóbka z ciebie
a ja po wczorajszym dniu do domu przyszłam normalnie wyczerpana za duzo tego co zajecia to zaliczenie dzis juz tylko 2
w sumie na 7 zaliczen jednej jestem pewna poprawki bo kiepsko mi poszło inne dobrze inne jeszcze bardzo dobrze
no a my dalej weekendujemy sie u rodziców i korzystam z tego ze siostra poszła z Patrykiem do kina to moge posiedzie troche na jej laptopie;-)

Do góry