WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam Teraz mam chwilkę, bo wcześniej kończyłam prasować i przygotowywać obiad, bo zaraz teściu będzie Mój mąż dzisiaj drożdżówkę robi - super już się doczekać nie mogę (tak dawno nie robiliśmy);-) Zajrzę tu jeszcze wieczorem, a teraz idę kończyć obiad
Rosmerta, jejku ja sobie nie wyobrażam jak dajecie radę, chociaż pewnie jak musicie to nie ma wyjścia Życzę Wam, żeby Hubek mógł jeść jak najszybciej te dobroci, na które ma zakaz ze względu na zdrowie
Powodzenia na tych dwóch dzisiejszych Trzymam kciuki:-) No i gratuluje tej masy zaliczeń Zdolna z Ciebie Dziewczyna musi być, że dajesz radę
A tak wogóle to chciałam Ciebie i Tycie zapytać, co studiujecie
Miłej niedzieli
Hubus jaki słodki...Biedne te dzieciaki,nie moga zjesc ciasteczka...
oby nic Hubciowi nie bylo i oby jak najszybciej mogl wzystko jesc co dusza zapragnie!
Rosmerta, jejku ja sobie nie wyobrażam jak dajecie radę, chociaż pewnie jak musicie to nie ma wyjścia Życzę Wam, żeby Hubek mógł jeść jak najszybciej te dobroci, na które ma zakaz ze względu na zdrowie
dzis juz tylko 2
w sumie na 7 zaliczen jednej jestem pewna poprawki bo kiepsko mi poszło inne dobrze inne jeszcze bardzo dobrze
Powodzenia na tych dwóch dzisiejszych Trzymam kciuki:-) No i gratuluje tej masy zaliczeń Zdolna z Ciebie Dziewczyna musi być, że dajesz radę
A tak wogóle to chciałam Ciebie i Tycie zapytać, co studiujecie
Miłej niedzieli