reklama
agusia9915
Matka wariatka
Dobranoc.
Pisac,pisac,żebym mogła rano poczytać do śniadania.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja również się już żegnam Dobranoc:-)
A ja dopiero się teraz witam ale tylko na chwilę. Dziewczyny chore obydwie. Magda już przynajmniej bez gorączki, za to Maja-idealna na kryzys energetyczny. Kaloryfery mogę wyłączyć. Zobaczymy co z tego sie wykluje.
Ale widzę, ze macie dużo wieksze problemy. Irtasia, a moze pożycz Gosi kotka? ;-)
Studentkom gratuluję i trzymam kciuki.
Ale widzę, ze macie dużo wieksze problemy. Irtasia, a moze pożycz Gosi kotka? ;-)
Studentkom gratuluję i trzymam kciuki.
agusia9915
Matka wariatka
Duzo zdrówka dziewczyna ewamat
Dzięki. Ja staram się trzymać. Konserwuję się naleweczką cytrynową z miodem. Nie wiem czy pomoże, ale jak juz ją zrobiłam, to przeciez nie moze się zmarnowac. Tym bardziej, ze całkim smaczna. a więc ZDRÓWKA!!!
Agusia, a co Ty z tym soczkiem? Może było na jakims innym wątku, ale jeszcze nie doczytałam.
Agusia, a co Ty z tym soczkiem? Może było na jakims innym wątku, ale jeszcze nie doczytałam.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam w sobotni pochmurny poranek. Dzisiaj i jutro będę zajęta gośćmi, przyjada pewnie ok 15-16. A w poniedziałek z samiutkiego rana w góry na pazuryDo domciu wrócimy dopiero w następna niedzielę, bo z Wisły jedziemy prosto do rodziców, a potem teściów. W sobotę za tydzień zrobimy pierwsze drugie urodziny Wikusi Nie wiem czy będę miała dostep do internetu, jeśli tak to sie na pewno odezwę. A teraz na wszelki wypadek pa
Trzymam kciuki za nasze studentki
Trzymam kciuki za nasze studentki
Witam :-)
Miśka, miłego wypoczynku
Ewamat, zdrówka dla dziewczynek
Ja zaraz będę się zastanawiać, co zrobić na poniedziałek do żarcia, zrobię listę i dziś zrobimy wszystkie zakupy. A jutro będę szykować jedzenie. Najbardziej boję się jak się mi tort uda. No, ale to nie ten wątek
Miśka, miłego wypoczynku
Ewamat, zdrówka dla dziewczynek
Ja zaraz będę się zastanawiać, co zrobić na poniedziałek do żarcia, zrobię listę i dziś zrobimy wszystkie zakupy. A jutro będę szykować jedzenie. Najbardziej boję się jak się mi tort uda. No, ale to nie ten wątek
reklama