reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam i ja:blink:.
Ewamat ,zdrowka dla dziewczynek.
Kasiu,na pewno tort Ci swietnie wyjdzie;-):tak:.Nie martw sie na zapas.W koncu beda sami bliscy;-).

Ja mam mega stresa,za 3 godziny egzamin z mikroekonomii:baffled:.Normalnie mam wrazenie,ze sie trzese:baffled:.Zachciało mi sie studiów:baffled:;-).
Miłego dnia i dziekuje z atrzymanie kciukow:tak:

reklama
Oj Gosi,będziesz miała wesoło.
Mam nadzieje,że nie masz nam za złe,ze tak żartujemy?
Ale filmik dla Ciebie
YouTube - hamster babies!

dla mnie super maluszki gorzej jak podrosną i będzie połowa ich miała po kolejne 9 małych :-D

Ja byłam caly wieczór na uczelni,zaliczałam informatyke.
.
Tycia to pochwal się co dostałaś za ocenę i powodzenia życzę na egzaminie:tak:

Ewamat zdrówka dla wszystkich :tak:
Kasiad napewno wyjdzie super :tak:

i Witam całą reszte ;-)

...głowa mi dziś pęka :baffled:

dla mnie super maluszki gorzej jak podrosną i będzie połowa ich miała po kolejne 9 małych :-D

No mówię Ci,niezły biznes:tak:

Mąż wczoraj "zabalował",a dzis dzielnie w domu mi pomaga.Aż mi go szkoda tak wygląda:-D,ale cóż trudno,obowiązki czekaja.ja nie mam wolnego,praca 24h na dobę(no chyba,ze przed kompem).
Kubula spi,mąż poszedł do sklepu,a ja tu...

Czesc Babeczki:-)

Na reszcie moge zajrzec, maz pojechal do mieszkanka, a ja z Jula w domku.....

Od rana jedna wielka bieganina za panelami i plytkami do kuchni......No ale juz sa na szczescie:tak:

Ewamat zdrowka dla dziewczyn:blink:
Kasiad imprezka wyjdzie super....tort na pewno tez;-)

Witam w końcu i ja;-) Zakupy zrobione, obiad zjedzony, dom prawie posprzątany:tak:

Ewa zdrówka dla Was:tak:
Kasiad jeżeli już kiedykolwiek robiłaś tort to nie masz się co martwić:tak: Ten wyjdzie tak samo dobrze:tak:
Tycia zachciało Ci się studiów to teraz masz:-p;-) Powodzenia:tak: Napewno pójdzie Ci dobrze:-)
Nuśka fajnie, że sobie jeździsz na takie zakupy:tak: Chociaż pewnie jak już trzeba coś kupić to ciężko się na coś zdecydować;-)
Rozalka co Ty tak męża męczysz:confused::-D Daj mu odpocząć jak zabalował:-p;-)

Miłego popołudnia/wieczoru:happy:

Wlasnie mialam pisac.Dostałam 3:sorry2: z mikroekonomii i 4+ z informatyki.Mikro kiepsko mi poszlo,ale nie zdarzyłam zrobic sobie jednego zadania.Dlatego,ze pomagałam 2 moim kumpelom.Fajne z nich babki,wesołe,super,ale mam wrazenie,ze od uczenia sie to jestem ja...:confused:.Mowiłam Wam,ze juz matme im napisałam(pisałam na egzaminie 3 grupy przez to:szok: i sama dostalam 3 i one tez...).Dzis znowu im pomagałam,ale nie było mozliwosci napisania im wszystkiego,bo mielismy tylko 30 minut:sorry2:.I efekt jest taki,ze mialam o jedno zadanie wiecej i dostalam 3.One dostały obie 2.I jedna ze łzami w oczach pojechała szybko do domu.Mam nadzieje,ze sie myle,ale moze jest na mnie zła:-(.Naprawde im pomagam ile moge.O mały włos nie zrobilabym swojego minimum zeby zaliczyc...Musze jutro z nimi szczerze pogadac,bo czuje sie odpowiedzialna za ich pozytywne oceny.wiecie jak mi to ciąży?

Ciekawe jak tam Madzi idzie?Pisąla,ze ma 7 zaliczen:szok:.Ja mam jeszcze jutro 2:baffled:(bedzie słabo...)

Rozalka,nie męcz męża;-).

Jeszcze raz dzieki z akciuki:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie mialam pisac.Dostałam 3:sorry2: z mikroekonomii i 4+ z informatyki.Mikro kiepsko mi poszlo,ale nie zdarzyłam zrobic sobie jednego zadania.Dlatego,ze pomagałam 2 moim kumpelom.Fajne z nich babki,wesołe,super,ale mam wrazenie,ze od uczenia sie to jestem ja...:confused:.Mowiłam Wam,ze juz matme im napisałam(pisałam na egzaminie 3 grupy przez to:szok: i sama dostalam 3 i one tez...).Dzis znowu im pomagałam,ale nie było mozliwosci napisania im wszystkiego,bo mielismy tylko 30 minut:sorry2:.I efekt jest taki,ze mialam o jedno zadanie wiecej i dostalam 3.One dostały obie 2.I jedna ze łzami w oczach pojechała szybko do domu.Mam nadzieje,ze sie myle,ale moze jest na mnie zła:-(.naprawd eim pomagam ile moge.O mały włos nie zrobilabym swojego minimum zeby zaliczyc...Musze jutro z nimi szczerze pogadac,bo czuje sie odpowiedzialna za ich pozytywne oceny.wiecie jak mi to ciąży?

Ciekawe jak tam Madzi idzie,pisąla,ze ma 7 zaliczen:szok:.Ja mam jeszcze jutro 2:baffled:(bedzie słabo...)

Rozalka,nie męcz męża;-).

Jeszcze raz dzieki z akciuki:tak:.

ja tez trzymałam wiec prosze bardzo:-)
fajnie ze zdałas :tak: to najwazniejsze

Do góry