reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a tak na serio dzieki JOASIEK za dodanie otuchy:-) .....ja chyba po prostu zmeczona jestem :baffled: dzis za bardzo zeby tak jak zwykle miec pozytywne nastawienie....ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej....

reklama
kobity ratunku!!!!!!!!!
chodzi o watek zamkniety album zdjec!!!!11
jak skopiowac liste ze strony 127 bo administratorka aniaslu chce
napisała do mnie ze mam skopiowac liste i jej odesłac .
ja nie wiem jak nic mi nie wychodzi

agusia9915 ja to tak na chlopski rozum: najechac na liste, nacisnac jednoczesnie Strg i C i nie wiem skad jej to wyslac ale tam wkleic czyli nacisnac Strg i V.
moze sie uda......

agusia9915:

kopiujesz przytrzymując klawisz Ctrl i wciskając C ---> Ctrl+C = kopiuj
wklejasz przytrzymując klawisz Ctrl wciskając V ---> Ctrl+V = wklej

no własnie tak nie chciało jak piszesz
ale probowałam jeszcze połowe myszka (lewym myszy)a druga wciskajac ctr+v i poszło
takze czekamy na zamkniecie watku

mi o to samo chodzilo co JOASKOWI ale u mnie Ctrl nazywa sie STRG......
ale jak sie udalo to super!!!!

Hej kobietki gdzie wy wszystkie jesteście?? Mam wrażenie,ze każda ostro pracuje nad wywołaniem porodu...;-):tak: Tak jak ja :-D:laugh2::-D Na zakupach wczoraj cały dzień,a dziś pół dnia spędziłam, wzięłam się ostro za dalsze porządki, wypucowałam cały dom prawie - nadal nic się nie rusza, choć czuję straszne kłucie szyjki, skurcze mam, ale tak nieregularne,ze uśmiał by się koń :-D:-D zaraz biorę się za pranie swojego pokojowego chodnika - może pomoże :-D:laugh2::-D

reklama
ja dzisiaj bylam na uczelni napisalam ostatni egzamin wiec zdazylam z cala sesja przed porode:-) ale kurcze chyba dzisiaj ostatni raz siedzialam za kolkiem bo coraz ciezej mi sie prowadzi:baffled:

Do góry