reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
OOOo, wlasnie. CZyzby rozdwajala nam sie kolejna lutoweczka????
Na jakimś wątku była niedawno poruszana kwestia laktatorów, nie mogę znaleźc, więc piszę tu. Mam w domu elektryczny Medeli i Avent Isis (oba dostałam od kuzynki). I jakoś nie umiem zciągac tym elektrycznym, nie wiem, czy mam wadliwy egzemplarz, czy nie mam wprawy, ale mi nie wychodzi, poza tym strasznie głośno chodzi. Natomiast Aventem zciąga mi się super i wcale nie trzeba się dużo namachac tą rączką, żeby sprawnie spływało. Ja nie gromadzę pokarmu, zciągam tylko jak mam piersi za bardzo nabrzmałe i mała ma kłopot, żeby taką pełną pierś chwycic, a to co zciągnę wylewam.
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jestem jestem dziewczyny. Niestety.
Jeszcze tu jestem..
Egzminek, troche sie uczylam, codziennne latanie na KTG, troche z tym schodzi w tych fantastycznych szpitalach.
Poza tym nogi mi puchna jak cholera jak siedze przy kompie, dlatego wlaze na chwile tylko zobaczyc jak sie rozwija Lutówkowe towarzystwo :-) :-) :-)
Jeszcze tu jestem..
Egzminek, troche sie uczylam, codziennne latanie na KTG, troche z tym schodzi w tych fantastycznych szpitalach.
Poza tym nogi mi puchna jak cholera jak siedze przy kompie, dlatego wlaze na chwile tylko zobaczyc jak sie rozwija Lutówkowe towarzystwo :-) :-) :-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
lutowkowe towarzystwo rozkreca sie...na pelnie:-) ,ja tak spojrzalam dzis na bezchmurne niebo fwieczorne i faktycznie ten ksiezyc jakis taki magiczny.... pelnia 2go znaczy w nocy z 1go na drugiego czy z 2go na 3go??????to co, kto rodzi ? zbieram zapisy.....
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Na mnie ta pełnia to jedynie tak podziałała, że spac nie mogę A może to też i przez to, że mojemu ukochanemu zachciało się po północy pralkę włączać.. sam skubaniec smacznie teraz chrapie a ja czekam na koniec wirowania
Kasiad ucieszyłaś mnie bardzo zachwalając Aventa mam nadzieję że i w moim przypadku okaże się on dobrą inwestycją
Kasiad ucieszyłaś mnie bardzo zachwalając Aventa mam nadzieję że i w moim przypadku okaże się on dobrą inwestycją
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hi hi hi, na mnie tez odkad pamietam pelnia dzialala bezsennie. Powaznie, rzadko w czasie pelni spie. Maz sie smieje ze moze jestem wilkolakiem;-);-);-)