reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Widzę, że nie tylko ja świruję ;-) Chodzę po domu i kombinuję co by tu jeszcze zrobić, żeby tylko nie siedzieć, jakby to miało przyspieszyć poród :confused: Czuję się coraz gorzej, a wczoraj jeszcze mój brzuch opadł i mam wrażenie, że mam nad nim mniejszą kontrolę, wisi i dynda ;-) :-D :szok: muszę rozkraczać nogi żeby posiedziec choć parę minut (dłużej i tak się nie da, bo przecież trzeba iść siusiu :dry: ).

reklama
a gdzie nasza Patri? Nie odzywa sie, nie foruje ze mna w nocy na BB....chyba rodzi!!! Pozdrowionka Patri!!!! I jesli rodzisz wielgasne kciuki!!!!

Dajcie jakis telefon do siebie, to napisze kiedy juz bede rodzic :-) :-D
Niestety nic a nic sie nie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis jest moj termin wg miesiaczki. Juz siedze jak na szpilkach i czekam kiedy to nastąpi! I juz mysle sobie ze do konca zycia bede z takim wielkim brzuchem chodzic....
Nie wchodze czesto na BB, w ogole do komputera, bo szczypia mnie oczy. No i nie mam sie juz czym z Wami dzielic jak tylko oczekiwaniem. Od czasu do czasu tylko wchodze dowiedziec sie jak tam postępy w rozdwajaniu :-) :-)
Moja mama juz zjechala do Warszawy pelna nadziei ze do konca jej urlopu urodze :-) A urlop jej sie konczy w ten wtorek :-) :-) :-)
A tu nic nic nic.
Wszyscy dzwonia i pytaja, no kiedy? , no juz?
Trululululu. Ide spać.
Pozdrawiam kochane dziewczyny :-)
Susumali poszukiwalam Cie ktorejs nocy, ale chyba smacznie spalas :-)

Patri no pewnie spalam, bo ostatniom bardzo zmeczona...tak jak wczorajjuz o 22.30 zasnelam ( a zwykle o 1 lub 2giej...)

Ja dzis mam termin- tere fere kuku....

Pamiętam jak w grudniu obserwowałam mamusie grudniowe i myślałam jak to długo jeszcze!!! nawet styczniówki się zaczęły rozdwajać i już nie mogłam się doczekać kiedy my lutówki zaczniemy rodzić...:tak::tak: A tu proszę!!! mamy już 8 dzieciaczków!!!! I jakoś trudno mi uwierzyć,że to już tak blisko....:szok::szok::szok:a z drugiej strony tak daleko...:szok::szok::szok:

Muszę jeszcze dziś umyć okno, bo jest straszne...:szok::szok::szok: chociaż szyby, bo niedługo nie zobaczę co sie dzieje za nim...:-D:laugh2::-D

ja tez mam ochote na mycie okien Mysia23,ale moja mama jest przy mnie i mi zakazuje....a ja nie chce zeby ona byla....wiec okna czekaja...

Kobitki tak patrze na nasza liste lótuweczek i sobie myśle jak nas jez dużo ale to fajnie luty górą:-) a mówia ze niż jest:-p

reklama
jesli nie jestes polonistka z zawodu nie musisz PATRYCJA27!!!!;-) :-) co tam bledy....

Do góry