reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam :-) dawno mnie nie było ;-)ale chyba nawet nie zauważyłyście :(

Zauważyłam.
choć tak na marginesie,Ty raczej nie zauważasz,ze którejs z nas nie ma....z resztą czasem odnosze wrazenie,ze nie obchodzi cie za bardzo to o czym piszemy...:baffled:nie odnosisz sie do naszych postów,chyba,że dotycza Twoich spraw.
było by nam łatwiej,gdybyssie częsciej udzielała...

reklama
witam:tak:
wróciłyśmy ze spacerku, dziś ładnie u nas, słonecznie, aż chce się żyć:-), kupiłam sobie namiastkę przyszłej pory roku, kiełkujące cebulki żonkili:happy:

a u mnie pada ...R ..był z Emilką na spacerze i wrócili zmoknięci wiec długo nie chodzili bo się całkiem rozpadało:sorry:

no trochę nadrobiłam wasze wieści :-D
Gratuluję zaliczeń to mega sukcesy i niech tak idą zawsze brawko kobitki brawo no i życzę dalej samych pozytywnych ocen.

ja dziś sama na posterunku mąż poleciałdo szwecji więc wieczorem spokojnie wpadnę jak mój malec pójdzie spać a teraz idę go budzić bo godzinę już śpi wieć starczy tego dobrego.

buziaki pa

Witam
dziś miałam urwanie głowy i padam już ze zmęczenia. Taką pyszną kawkę serwujesz Wiśnia,że chyba zaraz się skuszę.:tak::tak:

Zauważyłam.
choć tak na marginesie,Ty raczej nie zauważasz,ze którejs z nas nie ma....z resztą czasem odnosze wrazenie,ze nie obchodzi cie za bardzo to o czym piszemy...:baffled:nie odnosisz sie do naszych postów,chyba,że dotycza Twoich spraw.
było by nam łatwiej,gdybyssie częsciej udzielała...

Zgadza się. Ale pewnie i tak Joanna tego nie przeczyta

jestem ale mam w domu sajgon
mąż czyści akwarium a małe szaleją
wszędzie pełno gliny, kamyczków, roślin, no i ogromna miska z rybkami do której Pyśka wrzuca co popadnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
masakra:angry:

reklama
Do góry