reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczor:-)
To juz zaczyna byc rutyna jak ja tu wieczorkiem zagladam no nie:-p:sorry:

Dzieki za mile slowa dla babci......mam nadzieje ze mi ona jescze kupe lat pozyje.....bo kocham ja PRZEOGROMNIE....:-(Jak dziadzio odszedl to byl kopniak w dupe a jak jej zabraknie.....och nawet nie chce o tym myslec......

Wisienko ja tez bym poszla z takim kaszlem do lekarza a niech sie pediatra smieje OSIOL JEDEN:wściekła/y:Kurcze bez powodu Pyska go nie ma przeciez.......

Hej Dziewczyny co Wy tak niedobre chorujecie,:sorry: jeszcze mnie tu przez internet zarazicie:-D Ale odwiedzac Was bede bo jak to moj sasiad mawial CHORYCH TRZEBA NAWIEDZAC:laugh2::-D

Wolfia duzo sil dla Ciebie Sloneczko:-) czekam z utesknieniem az pokarzesz nam to swoje malutkie cudo......och ja tez bym juz chciala....tylko mezus nie chce.....:sorry:

reklama
Hej Nuska.Mi tez sie jakos dziwnie tęskni do takiego maluszka:szok:;-).Wszystko przez to,ze dziewczyny pokazuja takie małe sliczności:sorry:.

Ach Tyciu nic mi nie mow:sorry:
Jak dopadne do Blazejka to go z rak nie wypuszczam....taki slodziak malutki:tak:
Siostra sie smieje ze nawet mi jego placz nie przeszkadza i to ze trzeba go na rekach usypiac:-D ale przeciez ja to wszysTko mialam i bylo SUPER:rofl2::-p
moja szwagierka z kolei ma dziecko ktore ciagle spi....jakos tak dziwnie jak tam zajde:baffled: jakby go tam nie bylo.......wole zdecydowanie beksy.....MOWIE TO W 100% WIEDZAC CO MOWIE....HIHIH ale mi to wyszlo:laugh2::-D

Cześć dziewczyny. Nadrobiłam przynajmniej ten wątek. Widzę, że grypa zbiera żniwo. U nas Madzia chora. Mam nadzieję, że Maja się nie zaraziła, bo jutro mam termin szczepienia. Nie bardzo wiem co mam zrobić w takiej sytuacji. Moze lepiej jej nie szczepić.
Nuśka, mam nadzieję, że jeszcze długie lata babcia będzie mogły się cieszyć zdrowim. Moja ostatnia odeszła 3 lata temu. Ostatnio jakoś dziwnie do mnie wracają wspomnienia chwil spędzonych z dziadkami i babciami.
Dziewczyny planujące dzidzisia pamiętajcie, ze im szybciej się zdecydujecie, ty,m szybciej się tez doczekacie wnuków. I następna radośc.:-)

Witam z deszczowego :)baffled:) Poznania:-)

maleństwo.....:sorry::rofl2: mi też teskno już:sorry:, ale wiem, że jeszcze musze poczekac może rok, jak Hubek pójdzie do przedszkola...
Irtasia nie dziwie się, że nie tęsknisz, ale ty masz juz trójeczkę, a większość z nas tylko po jednym dzieciaczku, pewnie na twoim miejscu tez juz bym nie planowała wiekszej gromadki:-)

miłego dzionka wszystkim

reklama
Dzieńdoberek,
imprezowo.... a ja zła na mamę bo jak byłam w pracy to obcięła Milence włoski z tyłu nie pytając mnie co ja na to :baffled: A mi się tak te jej loczki podobały i ścinałam jej tylko grzyweczkę. Teraz wygląda jak mały kopciuszek :-(

Do góry