reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej

Nuśka zdrówka dla babci :tak:

idę małe oporządzić... myślę intensywnie czy się do pediatry z Patrycją nie przejść, okropny ma ten kaszel :-(

reklama
Witam:-)

ja miałam 203\160....i urodziłam.z tego powodu troche boje sie kolejnego dziecka...
Wolfia ostrożnie,aleki mas na cisnienie jakies?No i pamiętaj,zero soli i żelaza w taletkach!
Trzymam kciuki.

Dziękuje za kciuki;-) Leków na ciśnienie nie brałam ani w poprzedniej ciąży ani w obecnej, bo bywało tak, że było ok, albo było lekko podwyższone, czyli max. 150/100. Podczas porodu dostałam tylko jakieś leki, bo wtedy to było już prawie 200/100coś:baffled: Tak coś mi się wydaje, że chyba się rozsypię niedługo tzn. w ciągu najbliższych dwóch tygodni, bo i dół brzucha mnie czasem lekko pobolewa... zobaczymy;-) Na razie wg zaleceń staram się więcej odpoczywać:tak: Choć z Victorem czasem różnie to bywa:-p Mąż na szczęście po powrocie z pracy więcej mi pomaga, mimo że sam też jest zmęczony, bo mają zapiernicz w pracy:sorry:

Wiśnia może faktycznie warto się przejść z Pysią do pediatry skoro tak ją męczy ten okropny kaszel:tak:

Nuśka
zdrówka dla Babci:tak: Moja pod koniec tamtego roku przechodziła drugi zawał. Pierwszego nikt nie zauważył:sorry: I ma bypassy. Na szczęście teraz sytuacja stabilna i jest w porządku:tak: Na koncie mam dziadka i babcie (rodziców mojej mamy) i babcie męża. Drudzy dziadkowie zmarli jak chodziłam jeszcze do gimnazjum/liceum:-(

Miłego dnia:happy:

reklama
I ja się witam:tak:
Energia mnie dzisiaj rozpiera i jestem nieźle podminowana.. w pozytywnym sensie:tak: Zawsze tak mam, jak idę się "reklamować":-p
Wypiję z Wami herbatkę, inne używki dzisiaj mi niepotrzebne:-)

Nuśka zdrówka dla babci:tak:
Wiśnia zgadzam się z Wolfią.. chyba czas na lekarza:-(
Joanna zauważyłyśmy, zauważyłyśmy. Wpadaj częściej :tak:
Oliwieczka - zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki :tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry