reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-)
Dziękuje za kciuki;-) Leków na ciśnienie nie brałam ani w poprzedniej ciąży ani w obecnej, bo bywało tak, że było ok, albo było lekko podwyższone, czyli max. 150/100. Podczas porodu dostałam tylko jakieś leki, bo wtedy to było już prawie 200/100coś
Tak coś mi się wydaje, że chyba się rozsypię niedługo tzn. w ciągu najbliższych dwóch tygodni, bo i dół brzucha mnie czasem lekko pobolewa... zobaczymy;-) Na razie wg zaleceń staram się więcej odpoczywać
Choć z Victorem czasem różnie to bywa
Mąż na szczęście po powrocie z pracy więcej mi pomaga, mimo że sam też jest zmęczony, bo mają zapiernicz w pracy
Wiśnia może faktycznie warto się przejść z Pysią do pediatry skoro tak ją męczy ten okropny kaszel
Nuśka zdrówka dla Babci
Moja pod koniec tamtego roku przechodziła drugi zawał. Pierwszego nikt nie zauważył
I ma bypassy. Na szczęście teraz sytuacja stabilna i jest w porządku
Na koncie mam dziadka i babcie (rodziców mojej mamy) i babcie męża. Drudzy dziadkowie zmarli jak chodziłam jeszcze do gimnazjum/liceum:-(
Miłego dnia
ja miałam 203\160....i urodziłam.z tego powodu troche boje sie kolejnego dziecka...
Wolfia ostrożnie,aleki mas na cisnienie jakies?No i pamiętaj,zero soli i żelaza w taletkach!
Trzymam kciuki.
Dziękuje za kciuki;-) Leków na ciśnienie nie brałam ani w poprzedniej ciąży ani w obecnej, bo bywało tak, że było ok, albo było lekko podwyższone, czyli max. 150/100. Podczas porodu dostałam tylko jakieś leki, bo wtedy to było już prawie 200/100coś

Wiśnia może faktycznie warto się przejść z Pysią do pediatry skoro tak ją męczy ten okropny kaszel

Nuśka zdrówka dla Babci

Miłego dnia

Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) dawno mnie nie było ;-)ale chyba nawet nie zauważyłyście 
agusia9915
Matka wariatka
Ja moge sie napicdziewczyny najedzone, inhalacje zrobione, pranko się pierze czas na kawkę
kto się ze mną napije?

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja piję, ale herbatkę;-) Kawki

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam :-) dawno mnie nie było ;-)ale chyba nawet nie zauważyłyście![]()
zauwazyłysmy

a ja tez sie nie pokazuje od kilku dni bo jestem chora, goraczka itp nie mam siły nawet zrobic sobie herbaty, maz chory zosia chora :-(
reklama
I ja się witam
Energia mnie dzisiaj rozpiera i jestem nieźle podminowana.. w pozytywnym sensie
Zawsze tak mam, jak idę się "reklamować"
Wypiję z Wami herbatkę, inne używki dzisiaj mi niepotrzebne:-)
Nuśka zdrówka dla babci
Wiśnia zgadzam się z Wolfią.. chyba czas na lekarza:-(
Joanna zauważyłyśmy, zauważyłyśmy. Wpadaj częściej
Oliwieczka - zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki

Energia mnie dzisiaj rozpiera i jestem nieźle podminowana.. w pozytywnym sensie

Wypiję z Wami herbatkę, inne używki dzisiaj mi niepotrzebne:-)
Nuśka zdrówka dla babci

Wiśnia zgadzam się z Wolfią.. chyba czas na lekarza:-(
Joanna zauważyłyśmy, zauważyłyśmy. Wpadaj częściej

Oliwieczka - zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki