reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mmm... jaka apetyczna kawka, ja już swoją wypiłam, zbożówkę....
Wiśnia lepiej idź na kontrole z małą, zebys nie przegapiła zapalenia oskrzeli, bo sie może zapalenie płuc rozwinąć, jak to było u mojej mamy, też jej sie wydawało, ze tylko taki kaszel ma, żadnych innych objawówó, a potem nagle zapalenie pluc...
Wiśnia lepiej idź na kontrole z małą, zebys nie przegapiła zapalenia oskrzeli, bo sie może zapalenie płuc rozwinąć, jak to było u mojej mamy, też jej sie wydawało, ze tylko taki kaszel ma, żadnych innych objawówó, a potem nagle zapalenie pluc...
kurczę nie wiem, nie jestem do końca przekonana do tego lekarza... Pyśka często tak kaszle i często lekarz nie widzi powodu, według niej jest zdrowa... już nieraz mi powiedziała że przewrażliwiona jestem :-(
no ale przecież jakiś powód tego kaszlu być musi, nie?
no ale przecież jakiś powód tego kaszlu być musi, nie?
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ano musi, dziecko nie kaszle bez powodu bez powodu to moze mieć katarek, bo np ząbki idą, ale kaszel to juz oznacza jakąś infekcję
w tamtym roku kaszel był od sierpnia do maja - przeszło jak ręką odjął po usunięciu kwiatków, teraz kwiatków nie mam to czemu kaszle???
choinka?
robaki?
nic innego mi do głowy nie przychodzi a pediatra naprawdę się ze mnie śmieje już :-(
choinka?
robaki?
nic innego mi do głowy nie przychodzi a pediatra naprawdę się ze mnie śmieje już :-(
agusia9915
Matka wariatka
masz chomika albo swinke morska badz miałas w przeciagu 3 lat ?w tamtym roku kaszel był od sierpnia do maja - przeszło jak ręką odjął po usunięciu kwiatków, teraz kwiatków nie mam to czemu kaszle???
choinka?
robaki?
masz chomika albo swinke morska badz miałas w przeciagu 3 lat ?
reklama