reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek:-)
witam po długiej nieobecności, dzis pierwszy dzień w pracy po miesiącu w domku.... cięzko mi , cięzko:zawstydzona/y::dry:, no ale przynajmniej tu mogę zaglądać teraz:-)
mam nadzieję, że choróbska juz pożegnały nasz dom i już nas nie dopadną i będę juz tu regularnie teraz

miłego dnia wszystkim zyczę,

może u da mi sie jakos nadrobić zaległości na BB, chociaż wątpię, bo praca oczywiście na mnie zaczekala....

reklama
bry poniedziałkowo

Tyciu gratulacjony kochana! pięknie :-)

Kasi, Rozalce, Irtasi i Wolfii zazdraszczam mężów - normalnie chyba wyślę swojego na szkolenie jakieś hehe chociaż wczoraj mnie do Rzeszowa na zakupy wziął - może nie jest tak źle ;-)

Rosmerta witamy back :tak:

moje dziewczyny jakieś takie zawieszone - ani zdrowe ani chore...
Izka nos zatkany i kicha nadal ale odpukać nic poza tym
Patrycja kaszle okrutnie ale tylko jak się położy, wczoraj jej diphergan zapodałam i dzisiejsza noc super, nie kaszlnęła ani razu a wczoraj pół nocy kaszlała i płakała bida

ponoć panuje jakaś zaraza okropna, w każdym razie nie zamierzam ryzykować i malła do przedszkola pewnie dopiero w połowie lutego pójdzie po feriach :-(

Witam:-) Ja się idę położyć, bo coś mnie dziwnie ta dzisiejsza pogoda nastraja:sorry2: Ehh... zmęczona się coś czuje ostatnio... mierzę ciśnienie i podwyższone tak ok. 150/100. Zobaczymy co mi dzisiaj powie na to lekarz na wizycie kontrolnej:sorry: Chyba taki mój urok w ciążach z tym ciśnieniem... Tym razem i tak przez całość było ok i dopiero od jakichś 2 tygodni zaczęło być wyższe. Chyba poród mi się zbliża, bo końcówkę z Vickiem też kiepską miałam:sorry:

Witam

Wolfia, trzymaj się. Ja pod koniec ciąży z Milką też miałam wysokie ciśnienie. A jak już siegało około 140/80 to okazało się ze za dwa dni urodziłam.

A tak poza tym, to mam kiepski dzień. Tyle mam do zrobienia,że nie wiem w co ręce włożyć. Jutro mam badania w szpitalu, a we czwartek rano wracam do Ie.

Rosmerta, witaj !!!

Tyciu, gratuluję piątki i kolejnego zaliczenia. szybko Ci to idzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry