reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Wolfia,Twoje obawy sa całkiem naturalne.Zobaczysz,ze dasz sobie rade.U mnie było róznicy 1,5 roku,dwojka dzieciaków w pieluchach i dałam rade;-).Kasia dala rade z trojka,wiec Ty tez sobie poradzisz.
W domu 22 stopnie,a mi jakos zimn 19-tej było u nas - 15.
W domu 22 stopnie,a mi jakos zimn 19-tej było u nas - 15.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Faktycznie Irtasiu kiepsko się zaczął :confused ,ale nastapił po prostu taki zbieg okolicznosci.
Ja pod koniec roku miałam maraton-rozwalony telewizor(pamietacie?),zepsuty zestaw n-ki,wymieniony na nowy i po 2 dniach padł zasilacz,ktorego nie mam do tej pory,a na koniec pralka mi sie zepsuła tuz przed samymi świetami.A w wigilie moj brat rozwalił rocznego Golfa 5.
Do "n-ki" nie mam siły,mamy jakiegos wstretnego pecha,bo u mojego brata chodzi super.
Ja pod koniec roku miałam maraton-rozwalony telewizor(pamietacie?),zepsuty zestaw n-ki,wymieniony na nowy i po 2 dniach padł zasilacz,ktorego nie mam do tej pory,a na koniec pralka mi sie zepsuła tuz przed samymi świetami.A w wigilie moj brat rozwalił rocznego Golfa 5.
Do "n-ki" nie mam siły,mamy jakiegos wstretnego pecha,bo u mojego brata chodzi super.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No to faktycznie masakraFaktycznie Irtasiu kiepsko się zaczął :confused ,ale nastapił po prostu taki zbieg okolicznosci.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hejka babencje
wpadlam tu tylko na sekundke, witam się i zmykam
HUbert chory (zapalenie oskrzeli),moja mama zapalenie płuc, wszyscy przeziębieni juz od przed swiąt, ogólnie masakra....:-szok:
brakuje mi was.....:-sorry2:
pozdrówki:-)
wpadlam tu tylko na sekundke, witam się i zmykam
HUbert chory (zapalenie oskrzeli),moja mama zapalenie płuc, wszyscy przeziębieni juz od przed swiąt, ogólnie masakra....:-szok:
brakuje mi was.....:-sorry2:
pozdrówki:-)
reklama