reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witajcie :-)

ja wczoraj zmarzłam i już mam katar a w nocy głowa mnie tak bolała jak rzadko kiedy - wogóle spać nie mogłam :-(
teraz na szczęście nie boli, dziewczyny póki co grzeczne a niedługo jedziemy do teściów na obiadek :-)

Tyciu ach jak ja wiem co czujesz, za napisanie pracy zabieram się od miesiąca... i na razie pościągałam tylko co nieco z netu bllleeeee a w piątek muszę oddać...

reklama
Dzien dobry....:-)

U nas tez bialutko i slicznie......spacerek i sanki dzisiaj zaliczone:tak: JUlka pelna szczescia.......ja tez hihi......pozjezdzalam sobie na saneczkach;-)

Tyciu ach jak ja wiem co czujesz, za napisanie pracy zabieram się od miesiąca... i na razie pościągałam tylko co nieco z netu bllleeeee a w piątek muszę oddać...
Ja juz swoja napisałam i wydrukowałam;-),ale zbierałam sie około miesiąca.Muszę ją za tydzien zanieśc,wiec termin troche gonił:confused:.Powodzenia w pisaniu:sorry2:.
Od tego slęczenia nad klawiatura głowa mnie rozbolała:baffled:.

Cześć Dziewczyny. Nareszcie się mogę przywitać, bo A. jest własnie w drodze do Dęblina, a ja mam wolny dostęp do komputera.
Spełnienia wszystkiego czego tylko pragniecie w 2009 roku!!!

Dzien dobry :-)
Jestem pierwsza nie wierze:szok:

Dzien zaczety beznadziejnie.....mezulo zlamal klamke w aucie.......zacial mu sie zamek centralny w nim i do tego nie wie jak wejdzie do samoch. po zakonczeniu :wściekła/y::szok:pracy

Ach jak sie okaze ze zamek popsuty to sporo kasy na to wydamy a teraz jest ona nam potrzebna jak nigdy wczesniej.....siet siet

A ja d\zisiaj ide na 9 do pracy.......wiec za jakis czas zmykam z tad:-p

reklama
A Ty Agusia z czego sie cieszysz??:pPP

Dobra zmykam milego dnia Babec\zki......tak mi sie nie chce isc do pracy ze hoho....za oknem -12 stopni....brrrrrrryyyyyyyyyyyyy

Do góry