reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam,spałam do 8.30,ale noc ciężkaaaaa....:baffled:

Ale u nas cudownie biało,sypie śnieg.
Oby Kubula był zdrowy,to na sanki wybędziemy na pobliska górkę,jak on to uwielbia.

Ostatnia edycja:
reklama
i ja Witam u mnie też mroźno:sorry2: -10 i troszkę biało ale nic nie padało przez noc mam nadzieje że nie ma wiatru na dworze :baffled:

Witam :-)
A ja nie wiem jaka u nas jest temperatura, bo mam zdemontowany termometr. Muszę go na nowo zamontować, bo Oli go oderwała go ze ścianki balustrady balkonu.

Witam:-) Od ponad trzech tygodni dzisiaj jestem sama w domu z Młodym. Przyzwyczaiłam się już, że z mężem byłam, bo miał urlop, ale dzisiaj już do pracy musiał iść:sorry2: Tak mi jakoś dziwnie. Nie mogę sobie we własnym domu miejsca znaleźć odkąd wróciłam z Polski:-( Tak się zastanawiam czy jak urodzi się drugie to dam sobie ze wszystkim radę sama:confused: Mama się popłakała, że nie ma jak do mnie nikt z domu przylecieć, bo babcia miała drugi zawał w październiku i zakładali jej by-passy, więc dużo jej pomaga, sama ma jeszcze z tatą gospodarstwo i mojego najmłodszego brata w klasie maturalnej, drugi pracuje i studiuje zaocznie. Ja to rozumiem i wcale nie myślałam, żeby ktoś mi pomagał... ehh chyba przez to, że już niedużo czasu zostało to się zaczynam w końcu bać:sorry2::baffled:

Jak ja bym gdzieś z Victorem wyszła - tylko gdzie:confused: Szkoda, że u nas nie ma śniegu:sorry2:

Miłego dnia:-)

Witam :-):-)

U nas dziś bylo mroźno ale za to ślicznie. Milenka oczywiście chciała wchodzić w najgłębsze zaspy.hi hi.
Wolfia, szkoda że mama nie bedzie mogła Ci pomóc. Jestem pewna,że dasz radę. Trzymaj się. Ja w PL jeszcze zostanę około 3 tyg.

Witam:-) Od ponad trzech tygodni dzisiaj jestem sama w domu z Młodym. Przyzwyczaiłam się już, że z mężem byłam, bo miał urlop, ale dzisiaj już do pracy musiał iść:sorry2: Tak mi jakoś dziwnie. Nie mogę sobie we własnym domu miejsca znaleźć odkąd wróciłam z Polski:-( Tak się zastanawiam czy jak urodzi się drugie to dam sobie ze wszystkim radę sama:confused: Mama się popłakała, że nie ma jak do mnie nikt z domu przylecieć, bo babcia miała drugi zawał w październiku i zakładali jej by-passy, więc dużo jej pomaga, sama ma jeszcze z tatą gospodarstwo i mojego najmłodszego brata w klasie maturalnej, drugi pracuje i studiuje zaocznie. Ja to rozumiem i wcale nie myślałam, żeby ktoś mi pomagał... ehh chyba przez to, że już niedużo czasu zostało to się zaczynam w końcu bać:sorry2::baffled:

Jak ja bym gdzieś z Victorem wyszła - tylko gdzie:confused: Szkoda, że u nas nie ma śniegu:sorry2:

Miłego dnia:-)

Duzo zdrowka Ci zycze i na pewno sobie poradzisz, wiesz ja tez bylam przez 2 tyg z mezem a dzis juz poszedl do pracy i tez jakos tak dziwnie , pusto

A z dzidzią na pewno sobie poradzisz, mam taka sasiadke na przeciwko co wlasnie ma dwujke i niezle sobie radzi, chlopczyk co prawda juz ma 4 latka a ten drugo maluszek 7 msc. Nic sie nie martw bedzie dobrze!!!

i w ogole witam wieczorkiem :)

reklama
Do góry