reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Joanna proponuję kupić sobie Persen i w nowym roku 2009 zmienić swój stosunek do dzieci i całęgo świata, który naprawdę jest fajny. ja jestem z dzieckiem od urodzenia cał czas w domu i każda sekunda jest dla mnie cenna jak złoto.

kurczę dziewczyno popatrz dookoła jak jest cudownie biało i naprawdę z perspektywy czasu tylko na chwilę robi się u każdego pochmurnie ale w większości jest cudownie.
ja polecam VALERIN:rofl2:

dziewczynyu sorry ale musiałam to napisać do Joanny serce mi kazało i to nie atak tylko własna propozycja.
:rofl2::ninja2:;-)

reklama
Witam:happy: Ja dzisiaj po gruntownych porządkach w szafie:-p Małe ubranka już mam prawie wszystkie poukładane ładnie w szafce. Jeszcze muszę pościel i ręczniki wrzucić i to by było na tyle;-) Nawet kończę pakować swoją torbę do szpitala... jejku ja naprawdę już jestem przygotowana na "rozdwojenie":-p:-D

Ja czasem też już mam dość siedzenia samej w domu z Vickiem:sorry2: Chętnie bym wyszła gdzieś do ludzi, porozmawiała bardziej zaawansowanie niż z moim Brzdącem, ale na to mam jeszcze trochę czasu:tak: Teraz będę mogła się z dwójką wygadać przez najbliższe dwa lata, a potem zobaczymy;-)
Staram się zrozumieć Joannę, bo ona ma trójkę dzieci, a nie jedno i napewno więcej obowiązków, więc ma prawo czuć się chwilami gorzej. Nie to, żebym ją usprawiedliwiała, ale dla mnie jej sytuacja wcale nie jest najprostsza (przynajmniej ja na jej miejscu czułabym się momentami podobnie). Trzymaj się dzielnie i nie dawaj:tak: Już bardzo wiele za Tobą:-)

Witam,ale pustki.:-D
Mamy śnieg,diś Kubula wybywa z tatusiem na sanki przed drzemka,a mama sie leni(po zroieniu obiadku:-D).a po południu wspólny spacer.:tak:

reklama
Wolfia,Tobie moze sie nic nie chciec;-):-):tak:.
Ja juz po egazminie z encyklopedii prawa:-);-):tak:.Humorek mam dobry,we wtorek bedę wiedziała co dostanę:-):tak:.
Dzis jeszcze musze prace napisac:nerd:.Nie chce mi sie.Nie marudze Wam wiecej.
U nas tez pieknie snieznie.Szalałam z dzieciakami i Jackiem na dworze.Poszlibysmy na górki pozjeżdzac,ale musze pisac te prace,zreszta Konrad musi sie przespac:-(.Szkoda,bo pogoda boska:szok::tak:

Do góry