reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiu,na pewno super spędzicie Wigilie:tak:.My jedziemy jak zwykle najpierw do mojej mamy,a potem do tesciowej:tak:.Bardzo lubie te spotkania.W tym roku i Konrad dolaczy do szalejących dzieci,wiec bedzie ich razem u mamy Jacka szecioro:tak:.Co tam sie bedzie działo:szok::-D:-D:-D.
Dokupilam dzis jeszcze prezent dla mojego brata.Musze popakowac prezenty...Nie bedzie to łatwe przy Konradzie:no:.

reklama
My co roku spędzaliśmy Wigilię z teściami, a w święto któreś szliśmy do moich rodziców, od wielu lat tak było. Ale w tym roku teściowie zostali zaproszeni do siostry Tomka do Warszawy. Myśleliśmy Wigilię spędzić z moimi rodzicami i babcią, ale moja mama się wyłamała (nie jest katoliczką).

Gosia, ale Emi ma te włosy gęste :szok: no naprawdę szok!
A my walczymy z grzywką, choć nie wiem, czy wytrwam, bo Oliwce grzywka wpada do oczu, a tak jak do niedawna mogła nosić gumki i spinki cały dzień, tak teraz zaczęła sobie ją zciągać. Jak ma lepszy dzień, to parę godzin ponosi, a jak gorszy, to zciąga po pół godzinie.

Dobry wieczór:happy: Jak ładnie biało dzisiaj:-):szok: Oby śnieg nie stopniał za szybko:-p Victor zachwycony i nawet na sankach jeździł:-D

A z organizacją Wigilii to tak już bywa, na szczęście w tym roku spędzam je w domu i tu się nic nie zmienia, dziadkowie, rodzice, moich dwóch braci i dodatkowo moja chrzestna (jedyna siostra mojej mamy) z mężem i dwoma synami. Łącznie z nami 12 osób i mały Victor;-) Wydaje mi się, że super będzie:tak: Zresztą dwa lata na to czekałam, bo wcześniej spędzałam je z rodziną męża;-)

cześć :-)
ja już mam wolne ufff tylko jak ja wytrzymam z moimi potworkami 24h na dobę do 5 stycznia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dopiero wtedy wraca moja niania....

najgorsze że jestem uziemiona na amen bo laski chore a i monsz i rodzice zapracowani mocno do samej wigilii i nawet niedziela handlowa jest więc nawet nie mam jak wyskoczyć na zakupy jakiekolwiek - nic :no: i to mnie przeraża

denerwują mnie te reklamy :angry:

Mnie też,bo albo głośno sie włanczają,albo zasłaniaja widok.

Po za tym,witam.co tam słychac kobitki?

Spałam do 8.00:tak:
a w ogóle mąz w domu,wybieram sie na resztę zakupów,po za tym sprzątanko i takie tam pierdołki....

Ostatnia edycja:
Witam;-)
zazdroszcze tego dlugiego spania my kolejna nocke mamy nieprzespaną :no::-(kaszle strasznie gorączkuje nadal i nic nie je:no: ale od wczoraj wieczora mamy nowy antybiotyk mam nadzieje ze zadziała
a tak po za tym to próbuje doprowadzic mieszkanie do łądu i narazie chyba jest wiekszy bałagan niz zaczełam:baffled:

reklama
cześć :-)
ja już mam wolne ufff tylko jak ja wytrzymam z moimi potworkami 24h na dobę do 5 stycznia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dopiero wtedy wraca moja niania....

najgorsze że jestem uziemiona na amen bo laski chore a i monsz i rodzice zapracowani mocno do samej wigilii i nawet niedziela handlowa jest więc nawet nie mam jak wyskoczyć na zakupy jakiekolwiek - nic :no: i to mnie przeraża
spoko
tesco 24H:-p;-):blink:mi tez pozostaje:-:)-(

Do góry