reklama
agusia9915
Matka wariatka
Lepiej spi dosc spokojnie lecz płacze nadal,z nosa tonami wychodza lub nie (musimy odciagac)flegme...moim zdaniem jest duuzo lepiejAgusia jak u Was?Jak maluchy
hej ja tez zaraz spadam
Witam :-)
Ja też niedługo spadam na rynek A co do ryb to Tomek pojedzie do MAKRO, tam zawsze najświeższe ryby można dostać.
Madzia aż 5 kg to jak mój małżonek chce kupić 3 kg to ja powiedziałam, żeby się nie wygłupiał...
Ja też niedługo spadam na rynek A co do ryb to Tomek pojedzie do MAKRO, tam zawsze najświeższe ryby można dostać.
Madzia aż 5 kg to jak mój małżonek chce kupić 3 kg to ja powiedziałam, żeby się nie wygłupiał...
spoko
tesco 24H;-)mi tez pozostaje:--(
u nas nie ma
uch ja to się chyba nie nadaję na matkę jak ich nie zatłukę do stycznia będzie cud ;-)
ps. Pyś mimo 5doby antybiotyku ma stan podgorączkowy i jakiegoś bąbla na ustach paskudnego :-(
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Madzia widać lubicie rybki.U nas można było zamówić w sklepie i przywozili.
Agusia dobrze,że z malutką lepiej.
Rybki zrobione w occie,prezenty spakowane,miszkanko jako tako sprzątnięte,idę odpocząc...
Agusia dobrze,że z malutką lepiej.
Rybki zrobione w occie,prezenty spakowane,miszkanko jako tako sprzątnięte,idę odpocząc...
Ostatnia edycja:
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U wszystkich huk robotyWróciłam od fryzjera i też nie wiem w co ręce włożyć, jutro po 15 jedziemy już na święta, więc trzeba popakować wszystko, jedzonko, prezenty. A jeszcze dziś o 17 mamy instalację internetu, bo orange już nam bokami wychodził, aż w końcu wczoraj złożyłam wypowiedzenie umowy
reklama