reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja jutro robię wielkie zakupy, a pojutrze jedzenie szykuję dopiero. Nie będziemy szaleć z ilością, będziemy tylko w szóstkę na Wigilii, więc zrobię taką trochę większą kolację i tyle.

reklama
Hej.Wpadam i znikam.
dziś zakupy,pierniki,mycie ostatniego okna....masakra....,a mąz w pracy.:baffled:

Agusia i Aga jak u Was?Jak maluchy?

Moje dziecko właśnie sie rozebrało i lata krzycząć "golas.golas':-D
No to pa,babeczki.

Witam;-)
ja tez na chwile :-pzaraz mzykam na zakupy w poszukiwaniu śledzi u mnie na osiedlu juz nie ma i nie będzie bo podobno kutry nie wypłynęły a ja potrzebuje az 5 kg:baffled:

Witam :-)
Ja też niedługo spadam na rynek :tak: A co do ryb to Tomek pojedzie do MAKRO, tam zawsze najświeższe ryby można dostać.
Madzia :szok: aż 5 kg :confused: to jak mój małżonek chce kupić 3 kg to ja powiedziałam, żeby się nie wygłupiał...

Madzia widać lubicie rybki.U nas można było zamówić w sklepie i przywozili.
Agusia dobrze,że z malutką lepiej.

Rybki zrobione w occie,prezenty spakowane,miszkanko jako tako sprzątnięte,idę odpocząc...:tak:

Ostatnia edycja:
U wszystkich huk roboty:tak::szok:Wróciłam od fryzjera i też nie wiem w co ręce włożyć, jutro po 15 jedziemy już na święta, więc trzeba popakować wszystko, jedzonko, prezenty. A jeszcze dziś o 17 mamy instalację internetu, bo orange już nam bokami wychodził, aż w końcu wczoraj złożyłam wypowiedzenie umowy:tak:

reklama
Do góry